Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du administrerer preferansene dine, kan du gå til Informasjon om informasjonskapsler

LUKK MELDING

Dokumentadministrasjon fra Epson

Øk produktiviteten og effektiviteten i virksomheten med dokumentløsninger fra Epson.

Epson: Mange løsninger for dokumentadministrasjon

Selv om det finnes mange digitale kopimaskiner og multifunksjonsmaskiner med moderne, markedsorienterte funksjoner, er konvertering av papirdokumenter til elektroniske data på permanent opptatte kopimaskiner ikke alltid den mest praktiske løsningen. Derfor er dokumentskannere uunnværlige på mange bruksområder.   I dette avsnittet presenterer vi løsninger innen dokumentbehandling som vil bidra til at du og din virksomhet kan oppnå bedre resultater.

Tegngjenkjenning (OCR) eller skanning i e-post. I AcuLaser CX11N er dessuten følgende programvare inkludert:

  • Presto! PageManager: Enkelt administrasjon av dine bilder og dokumenter. Skann og utfør optisk tegngjenkjenning (OCR), forhåndsvis dokumentene. Med den praktiske funksjonen for ett-trykks skanning kan du skanne dokumenter automatisk på PCen uten å måtte starte et program på datamaskinen din manuelt.
  • Business Photo Index Print: Dette verktøyet lar deg skrive ut fotoindekser i en katalog. Business Photo Index Print oppretter sider med små miniatyrbilder av bildene dine. De er praktisk ordnet, slik at du raskt kan velge og organisere.
  • Presto! BizCard: Skann visittkort, bruke den automatiske tegngjenkjenningsfunksjonen og opprett en database med kontaktene dine.
  • Creativity Suite: En nyttig programpakke til bildebehandling: Skanning i e-post, Epson File Manager, Image Clip Palette (organisering av skannede bilder), Scan Assistant.

STS

Tilliten til den digitale økonomien er av avgjørende betydning i en tid da forretningsstrategier for datasikkerhet ligger på toppen av dagsordenen. Dematerialiseringen av dokumentflyt og -prosesser har blitt virkelighet for mange bedrifter i dag. Dette omfatter alle dokumenter og forretningsprosesser. Utviklingen av egnede programmer i den digitale økonomien er ikke mulig uten å bygge opp en genuin tillit i miljøet. I denne sammenheng leverer STS-konsernet kompetanse til ulike områder av næringslivet i form av en kombinasjon av innovative teknologier for å sikre konfidensialitet, bærekraft og juridisk sikkerhet for digitale dokumenter.

Mer informasjon finner du på www.group-sts.com.

Open Bee

Open Bee, som har hovedkontor i Frankrike, Italia, Spania, Tyskland og Tunisia, er et selskap som siden 2000 har spesialisert seg på dokumentbehandlingsløsninger.

Open Bee tilbyr en bruksklar programvare og tilpasset programvareutvikling for spesielle problemstillinger. Dessuten finnes det utallige kompletterende løsninger som tilbys for å bedre deling og tilgang til informasjon i selskapet i betydelig grad.

Mer informasjon finner du på www.myopenbee.org