WorkForce Pro-serien

BLI MED PÅ SKRIVER REVOLUSJONEN

Hvorfor være fornøyd med mindre når du kan få alt sammen? Se nøye på WorkForce Pro-serien fra Epson, velg den riktige modellen for virksomheten din og opplev hvordan du får mye mer for mye mindre.

ØKONOMISK

Opptil 50 % lavere kostnad per side enn konkurrerende fargelaserskrivere1

  • Skriv ut mer med blekkpatroner med høy kapasitet

MILJØVENNLIG

Opptil 80 % lavere energiforbruk enn konkurrerende fargelaserskrivere2

  • Lavt strømforbruk og færre deler som må skiftes

RASK

Raskere enn laser for vanlige utskriftsjobber3

  • Ingen oppvarmingstid

HVOR MYE ENERGI ER NØDVENDIG FOR UTSKRIFT?

How much energy is needed to print?

STORE BEDRIFTER

Enterprise

Bedrifter og selskaper i alle størrelser vil oppleve fordelene av det lave energiforbruket, de lave kostnadene per side og hastigheten til WorkForce Pro-skriverne. Større bedrifter kan stole på avanserte funksjoner, bedre kompatibilitet og enkel integrering i bedriften, som f.eks. PDL-emuleringer, bedre sikkerhetsfunksjoner og enestående driftssikkerhet.

LÆR MER

MELLOMSTORE BEDRIFTER

MELLOMSTORE BEDRIFTER

Mellomstore bedrifter vil oppleve at driftssikkerheten, kommunikasjonen og fleksibiliteten til WorkForce Pro-skriverne vil bidra til økt produktivitet på kontoret. De kan både spare penger gjennom lavere kostnader per side og lavt energiforbruk og oppleve høy kvalitet ved utskrift i A4- og A3-format via Ethernet, Wi Fi, osv.

LÆR MER

SMÅ BEDRIFTER

SMÅ BEDRIFTER

WorkForce Pro-skriverne er brukervennlige med intuitive kontroller og redusert miljøbelastning og passer utmerket for selv de minste bedrifter. Et lavt energiforbruk, lav kostnad per side og høye utskriftshastigheter betyr en positiv effekt på lønnsomheten.

LÆR MER

LA OSS FINNE DEN RETTE WORKFORCE PRO-SKRIVEREN FOR DEG

Hvilke funksjoner er du på utkikk etter? (velg nedenfor)

ENHET/TYPE
MÅNEDLIG BELASTNINGSSYKLUS
KONSERNFUNKSJONER
SE HELE UTVALGET
SPAREKALKULATOR

Bruk sparekalkulatoren vår til å finne ut hvor mye du kan spare med den nye Epson WorkForce Pro-serien.

BEREGNE BESPARELSE

HVA ER FORDELENE MED PRECISIONCORE

PrecisionCore setter en ny standard for blekkutskrift når det gjelder hastighet, kvalitet, driftssikkerhet og effektivitet:

1. Svært pålitelig og driftssikker teknologi for industrielle og kommersielle bruksområder

PrecisionCore-teknologi brukes i Epsons industrielle og kommersielle skriverprodukter, for eksempel i høyhastighets industriutskrift av etiketter og utskrift direkte på plagg. Dette er kommersielle bruksområder som krever robuste løsninger med høy driftssikkerhet, kvalitet og hastighet.

2. Nå tilgjenglig for kontorutskrift

Epson har investert 125 millioner euro i nye produksjonsfasiliteter for å implementere fordelene til PrecisionCore-skrivehodet i Epson WorkForce Pro-serien som er laget for driftssikker kvalitetsutskrift i høy hastighet til kontormiljøer.

3. En perfekt kombinasjon av hurtighet, kvalitet og driftssikkerhet

PrecisionCore-skriverhodeteknologi kan produsere blekkdråper i forskjellige størrelser. De større dråpene fyller ut store fargeoverflater mer effektivt, noe som øker utskriftshastigheten, mens de mindre dråpene bedrer utskriftskvaliteten ved å skape jevne overganger og tydelige kanter.

Samtidig har hvert PrecisionCore Piezo-element mulighet til å fungere som en svært følsom sensor som selvdiagnostiserer på millisekunder og justerer etter behov.

DURABrite Ultra Ink

EN USLÅELIG KOMBINASJON

Kontroll av utskriftskostnader er viktig for alle virksomheter, derfor tilbyr vi et utvalg av blekkpatronstørrelser. Dette gjør at du kan holde kostnadene nede, garantere at utskriftene tar seg ypperlig ut og varer lenger i alle forretningsmiljøer.

EPSON DURABRITE-BLEKK

EPSON SEPARATE BLEKKPATRONER

LØSNINGER FOR DOKUMENTSTYRING

Document management solutions

Få bedre produktivitet og hold kostnadene nede ved å integrere papirløse dokumenter med arbeidsflyten i bedriften. Med Epsons effektive Document Capture Pro-programvare kan du automatisere papiropptaksprosesser med et lett trykk på en knapp.

LÆR MER

UTSKRIFT AV E-POST
FOR STORE BEDRIFTER

Email print for enterprise

Send dokumenter raskt og direkte til skriveren din med Epsons sikre og driverløse løsning for utskrift av e-poster for bedrifter. Den er tilgjengelig i direkte utskriftsmodus eller pull-utskriftsmodus og er perfekt for å sende e-post og skrive ut dokumenter fra datamaskiner og mobile enheter.

LÆR MER

MYTEKNUSER: WORKFORCE PRO-SERIEN

La WorkForce Pro-serien avsløre mytene om blekkskrivere

Se på videoen eller last ned PDF-en for å se beviset

LES BEVISET

Mythbuster

INTEGRERTE FORRETNINGSLØSNINGER

KONTORPROJEKTORER

Fremgangsrike bedrifter markerer seg gjennom tydelig og synlig kommunikasjon. I mer enn et tiår1 har vi vært verdensledende innen projektorer, og vi kan tilby nøyaktig det du trenger for å gi presentasjonene dine tyngde i kurslokaler, styrerom, møterom eller i auditoriet.

LÆR MER
LASERSKRIVERE FOR BEDRIFTER

Uansett hva du prioriterer høyest, har Epson en laserskriver som passer behovene dine. Når utskriftskvalitet er viktig, sørger teknologien vår for at du får den beste. Når budsjettene er stramme, kan du kutte kostnader og energikostnader med enhetene våre.

LÆR MER
KONTORSKANNERE

Epsons kontorskannere er raske, anvendelige og pålitelige og utgjør skreddersydde løsninger for bedriftens behov for å skanne, konvertere og distribuere informasjon til praktisk talt alle typer dokumentstyringssystemer.

LÆR MER
Business Projectors
AL-MX200 DNF
WorkForce DS-6500N
  • Sammenlignet med de ti øverste 10 A4 laserskriverne og MFPene solgt i EMEA i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia i fjerde kvartal 2010, rapportert av IDC. Kostnader per side er kalkulert fra produsentens offisielle prislister for tonerkassetter og offentliggjort ytelse av disse i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia i desember 2010.
  • Sammenlignet med de ti øverste 10 A4 laserskriverne solgt i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia i første kvartal 2011 rapportert av IDC. Energiforbruk urtregnet ved bruk av produsentens publiserte data for Print/Average-modus i juli 2011.
  • Sammenlignet med de ti øverste 10 A4 laserskriverne og MFPene solgt i EMEA i første kvartal 2011, rapportert av IDC. Utskriftshastigheter basert på gjennomsnittlig [Color/Mono] [Simplex/Duplex] FSOT i samsvar med ISO/IEC 24734-test prosedyren. Se www.epson.eu/testing angående detaljer og tilhørende fakta.