KARRIERE HOS EPSON

Karriere hos Epson

Hos Epson er vår misjon å levere bedre produkter for en bedre fremtid. En fremtid som er mer miljøvennlig og mer effektiv for alle. For å gjøre dette forstår vi hvor viktig det er å ansette de beste menneskene, som er like lidenskapelige og stolte som vi er.

Den eneste måten å oppnå dette på, er å gi våre ansatte utfordrende, tilfredsstillende og givende karrierer. Med deres hjelp vil vi fortsette å tøye grensene for hva som er mulig å oppnå med teknologi, og skape en bærekraftig og smart verden for alle.

Hjelp til søknaden din

Ledige stillinger

Bli bedre kjent med oss

Hos Epson er vi stolte over å si at mange av våre ansatte har hatt lange og vellykkede karrierer – noen har vært her i over to tiår. Denne kombinasjonen av kunnskap og erfaring, kombinert med en voksende arbeidsstokk som gir ny innsikt fra andre organisasjoner, er det som fortsetter å gjøre oss enestående.

“Som Epson-ansatte arbeider vi alltid med å overgå forventningene. Vårt fokus er å levere produkter og støtte til kundene våre av svært høy kvalitet.”

Møt noen av våre ansatte

 • En givende opplevelse

  Hos Epson vet vi hvor viktig det er for de ansatte å nyte arbeidslivet, og vi sørger for at det å jobbe hos oss er både tilfredsstillende og givende. Vi anerkjenner også at konkurransedyktig lønn og motiverende frynsegoder er viktige for å tiltrekke seg og beholde de mest talentfulle folkene.

  Uansett hvor du er basert, kan du forvente å motta en konkurransedyktig kompensasjon og frynsegoder. Vi sørger for at frynsegodene våre er konkurransedyktige nok til å tiltrekke seg de beste. Epson tilbyr et utvalg frynsegoder for ansatte som passer til markedene vi driver virksomhet i. Ansatte har også mulighet til å kjøpe rabatterte Seiko- og Epson-produkter.

 • Like muligheter

  Epson er opptatt av å gi like ansettelsesmuligheter og ikke-diskriminerende prosedyrer og praksis. Dette dekker alle former for diskriminering, inkludert rase, farge, religion, kjønn, alder, funksjonshemning, seksuell legning, nasjonal opprinnelse, opphav, statsborgerskap, familiestatus, genetisk anlegg eller bærerstatus eller andre beskyttede kjennetegn som dekkes av gjeldende lovgivning.

Anmeldelser og vurderinger fra ansatte

Good Recruitment Campaign hjelper organisasjoner med å vurdere sine rekrutteringsmetoder og styrke sine strategier for å tiltrekke seg den rette kandidaten.

GRC

Ofte stilte spørsmål

 • Hva bør jeg tenke på før jeg søker?

  Bruk litt tid når du søker på en stilling. Vurder om dette er den rette jobben for deg og om du har ferdighetene og erfaringen som er nødvendig for å lykkes. Er Epson det riktige selskapet for deg, og passer lokasjonen? Har du rett til å arbeide der jobben er basert?

  Les jobbutlysningen nøye og fyll ut informasjonen om deg selv ærlig og nøyaktig, ettersom dette danner grunnlaget for utvalgs- og bedømmelsesprosessen.

 • Hvem kan jeg kontakte hvis jeg har et problem med søknaden?

  Hvis du har problemer, kan du sende en e-post til talentlink@epson.eu

 • Når finner jeg ut mer om lønnen?

  Vi forstår at lønnsbetingelsene er en del av beslutningen din når du søker på en ny jobb. Hvis søknaden din godkjennes, vil noen fra HR-avdelingen eller rekrutteringsteamet snakke med deg om lønnsforventningene dine.

 • Hvilke frynsegoder får de ansatte tilbud om?

  Frynsegodene våre varierer fra land til land. Din HR-representant eller rekrutteringsspesialist vil kunne gi deg informasjon om frynsegodene i landet der stillingen befinner seg.

 • Hvordan skal jeg forberede meg for intervjuene?

  Du kan starte med å lese deg opp om Epson. Finn ut mer om våre ulike produktserier og våre globale kontorer. Sørg for at du gjør deg kjent med CV-en din og stillingsbeskrivelsen før det første intervjuet.

  På det andre intervjuet må du være forberedt på å gi bestemte eksempler på din erfaring med ulike oppgaver eller prosjekter du har arbeidet med og hvordan du har utført dem. Denne typen intervjuer er kjent som kompetansebaserte eller strukturerte intervjuer. Det kan også hende du blir informert om en ferdighetsbasert øvelse eller presentasjon som du blir bedt om å utføre i løpet av det andre intervjuet. Du vil få all nødvendig informasjon av rekrutteringsteamet eller HR-teamet før intervjuet.

 • Hva er et kompetansebasert intervju?

  Et kompetansebasert intervju kan også henvises til som:

  • Situasjonsbetinget
  • Adferdsmessig
  • Strukturert
  • Bevisbasert

  Kompetansebaserte intervjuer baserer seg på forutsetningen om at tidligere handlinger er den beste forutsigelsen for fremtidig adferd. Du blir bedt om å dele eksempler på situasjoner som du har vært personlig involvert i og bedt om å snakke gjennom hvert scenario i detalj for å gi bevis på din kompetanse for rollen.

 • Hvordan svarer jeg på kompetansebaserte intervjuspørsmål?

  Bruk STAR-tilnærmingen:

  • Situasjon
  • Oppgave
  • Handling
  • Resultat

  Situasjon/oppgave – beskriv den nøyaktige situasjonen du var i eller oppgaven du måtte fullføre. Situasjonen må ha oppstått tidligere, og kan komme fra arbeidsplassen, fra utdanning eller frivillig arbeid.

  Handling – beskriv det du faktisk gjorde, ikke det du burde ha gjort. Hvis du jobbet i team, er det viktig å beskrive din rolle i teamet. Intervjueren ønsker å forstå hva du gjorde, ikke hva teamet gjorde.

  Resultat – beskriv det som skjedde. Ble målet nådd? Hvis ikke hva lærte du underveis?

 • Hva bør jeg ha på meg på intervjuene?

  Kle deg pent. Epson har en forretningsdresskode.

 • Hva må jeg ha med meg til intervjuene?

  Husk å ta med deg dokumenter som viser at du har arbeidstillatelse til det andre intervjuet. Vi må se originaldokumentene, for eksempel pass, nasjonalt ID-kort, fødselsattest osv.

  Ta kontakt med HR-representanten eller rekrutteringsspesialisten hvis du har spørsmål.

 • Når bør jeg forvente å høre fra Epson etter intervjuet?

  Dette kan variere avhengig av stillingen du har søkt på. Du vil imidlertid alltid få detaljerte, spesifikke og konstruktive tilbakemeldinger angående utfallet av intervjuet, ettersom vi setter pris på interessen for Epson.

Bli kjent med produktene våre

 • Epson WorkForce Enterprise

  Epson
  WorkForce Enterprise

 • Skjermstørrelse er viktig

  Skjermstørrelse
  er viktig

 • Epson CeBIT 17 – Roboter for fremtiden

  Epson CeBIT 17 –
  Roboter for fremtiden

Kontakt oss

Finn ut mer om hva Epson gjør og involver deg i aktiviteter og arrangementer.


Høflig merknad til rekrutteringskontorer

Vi har vårt eget interne rekrutteringsteam, noe som betyr at vi sjelden arbeider med rekrutteringsbyråer. I slike tilfeller har Epson Europe B.V. en foretrukket leverandørliste for rekruttering av permanente, midlertidige og kontraktsmessige stillinger i alle regionene våre. Vi har ingen forpliktelse til å betale godtgjørelse for kandidater som blir ansatte, med mindre leverandører har underskrevet en kontrakt med Epson Europe B.V. og har blitt bedt om å sende kandidater av den relevante rekrutteringsspesialisten eller HR-representanten.

Med dette i bakhodet ber vi om at dere unngår å komme med spekulative tilnærminger til HR- eller rekrutteringsteamet vårt, eller til ledere i virksomheten.

Hvis du ønsker å bli vurdert for foretrukket leverandørstatus, kan du sende en kort presentasjon av virksomheten din til emear_resourcingpartners@epson.eu, der du skriver om områdene dere er spesialister på og hvordan du tror bedriften deres kan hjelpe oss.