Oppdag den ideelle skriveren for hjemmet

Enten du ønsker å skrive ut skarpe dokumenter, øyeblikksbilder fra ferien eller fotografier du vil henge på veggen, hjelper vi deg med å finne den beste skriveren fra Expression-serien. Serien omfatter kompakte, kostnadseffektive alt-i-ett-skrivere med trådløse alternativer for utskrift fra nettbrett eller smarttelefon1. Det er også mulig å skrive ut i A3-format.

Utskrifter på farten

Med Epsons utvalg av alt-i-ett-skrivere er det raskt og enkelt å skrive ut. Det er ikke nødvendig å gjøre alt fra skrivebordet lenger – send ting til utskrift fra nettbrettet eller smarttelefonen ved hjelp av Wi-Fi og en rekke gratisapper for mobil utskrift1.

Ved hjelp av den gratis iPrint-appen er det enkelt å sende dokumenter og bilder og skrive dem ut fra hvor som helst i hjemmet uten å bekymre seg for ledninger eller PC-tilgang1. Du kan også jobbe globalt – med Epson Email Print kan du nemlig sende dokumenter og bilder på e-post rett til skriveren fra omtrent hvor som helst i verden1. Du kan til og med skrive ut bilder direkte fra Facebook med gratisappen Creative Print1.

Se denne videoen for å finne ut hvordan våre gratisapper for mobil utskrift kan hjelpe deg å få mest mulig ut av skriverne våre.

Bli kjent med serien

HOME-SERIEN

PREMIUM-SERIEN

PHOTO-SERIEN

Spar penger, tid og plass med Expression Home-serien av trådløse skrivere – som kombinerer kompakt design med fleksibiliteten til å skrive ut på farten.

 • Skriv ut, skann og kopier
 • Brukervennlig Wi-Fi-tilkobling og mobil utskrift fra nesten hvor som helst i verden1
 • Kostnadseffektive, separate blekkpatroner
 • Minnekortspor og farge-LCD-skjerm for enkel PC-fri fotoutskrift, tilgjengelig med spesifikke modeller

Hvis du liker å skrive ut bilder hjemme, men også trenger å skrive ut skarpe og klare dokumenter, er Expression Premium-serien av trådløse skrivere for deg. Med XP-900 kan du også skrive ut opptil A3-format.

 • Skriv ut, skann og kopier. Faks er inkludert med XP-830
 • Skriv ut på farten med mobil utskrift1 og Wi-Fi- og Wi-Fi Direct-tilkobling
 • Kompakt design – selv for A3-utskrift med XP-900
 • Stor LCD-skjerm, to papirskuffer og CD/DVD-utskrift tilgjengelig med spesifikke modeller

Slipp løs kreativiteten med Expression Photo-serien, som bruker 6-fargers blekk til å produsere profesjonelle bilder i hjemmet. Skriv ut direkte fra denne trådløse skriveren ved hjelp av våre gratisapper for mobil utskrift1 eller den store LCD-berøringsskjermen. Den er stilig også, med kompakt design.

 • Claria Photo HD-blekk gjør at du kan produsere holdbare bilder av overlegen kvalitet
 • Papirmating bak for tykkere medier
 • Stor LCD-skjerm, to papirskuffer og CD/DVD-utskrift
 • Ultrakompakt alt-i-ett-skriver, opptil A3-utskrift tilgjengelig med XP-960

Finn den rette skriveren for deg:

Jeg vil skrive ut
opptil i størrelse..

ALLE EXPRESSION-SKRIVERE

No printers match your selection

Originalblekk som gir mye for pengene

Som skriverne våre er originalblekket vårt spesielt utviklet for å dekke behovene dine og gi mest mulig for pengene. Hele Claria-serien består av separate blekkpatroner, og du trenger bare å erstatte fargen du er tom for – slik reduseres kostnadene.

Blekket vårt er utviklet for å fungere perfekt med skriverne og papiret vi tilbyr, slik at du får optimal kvalitet uten problemer. Det er også pålitelig ettersom det er høyteknologisk produsert, fullstendig testet og godkjent for bruk.

Claria Premium-blekk for Expression Premium

Skriv ut dokumenter av høy kvalitet og enestående, glansede bilder med skarpe detaljer, dype svarttoner og rike, levende farger med dette 5-fargers blekksettet.

Claria Home-blekk for Expression Home

Få rimelige og pålitelige utskrifter uten kompromisser. Dokumentene har skarp, klar tekst, og bildene er i glanset laboratoriekvalitet.

Claria Photo-blekk for Expression Photo

Opprett og vis holdbare, suverene kvalitetsbilder med naturlige hudtoner, jevne overganger og dype svarttoner med dette 6-fargers blekksettet.

Papirutvalg

Få de beste utskriftsresultatene ved å velge riktig papir for jobben. Vi har en lang rekke medier som passer til alle oppgaver, og de er spesielt utformet for å fungere sømløst med våre skrivere og blekk.

SKIP

 
Sammenlign
Close

Sammenlign produkter

3 av 3 valgte

  SAMMENLIGN VALGTE