Våre løsninger for problemfri utskrift

Nå trenger du ikke bekymre deg for å gå tom for blekk lenger. Finn ut hvordan du aldri går tom for blekk igjen med våre problemfrie løsninger som er utformet for ethvert budsjett.

Aldri gå tom for blekk

Livet kan være hektisk til tider, og det er lett for at ting glemmes. Ta det å holde skriveren full av blekk – det er sannsynligvis ikke høyt på agendaen din, men det kan raskt bli et problem hvis du går tom for blekk. Tenk deg at du prøver å skrive ut en flybillett, lekser eller en presentasjon og du går tom for blekk. Det er der vi er her for å hjelpe – vi har utviklet EcoTank og ReadyInk for å gi en kontinuerlig blekkforsyning av originalt blekk. Med en av disse på plass trenger du ikke å huske på å bestille blekk eller planlegge handleturer. Med disse praktiske løsningene kan du glemme skriveren og konsentrere deg om de viktige tingene i livet.

Ønsker du å betale bare når du trenger en ny blekkpatron? Med ReadyInk er det ingen faste månedsbetalinger, og du blir bare belastet når det er nødvendig – altså når du trenger en ny blekkpatron. ReadyInk-aktiverte skrivere kan sende et automatisk varsel når du begynner å gå tom for blekk og få tilsendt en ny blekkpatron, slik at du alltid har originalt blekk av høy kvalitet.

FINN UT MER OM READYINK

Ser du etter et alternativ med svært lave kostnader? EcoTank-skriverne vår leveres med ekte blekk inkludert, så du kan i gjennomsnitt spare 90 % på blekkkostnadene1 – en super investering for alle som ønsker å redusere utskriftskostnadene sine. Med den kan du skrive ut tusenvis av sider, ettersom den har en blekktank med ekstra høy kapasitet som er fylt med de inkluderte blekkflaskene, i stedet for å bruke blekkpatroner. Det finnes etterfyllingsflasker tilgjengelig.

FINN UT MER OM ECOTANK

Hvorfor kjøpe originalt blekk?

Det finnes en svært enkel måte å sørge for at du kan skrive ut og få konsekvente resultater på – ved å bruke Epsons originale blekk som er testet og godkjent. La oss forklare hva som gjør pålitelige blekkpatroner med høy ytelse så spesielle.

LES MER

Utskrift bør foregå uten problemer og være pålitelig. Derfor gjennomgår blekket og patronene våre omfattende forskning og utvikling slik at de fungerer problemfritt sammen. Vi kontrollerer og overvåker også alle trinn i produksjonsprosessen med produksjon i høyteknologiske lokaler og grundig testing.

Dette betyr at du kan slappe av. Blekket vårt er laget for å fungere sømløst sammen med skriveren og produsere pålitelige resultater av høy kvalitet, enten du skriver ut tekst eller grafikk. Det er derfor ni av ti brukere av originalt blekk er veldig fornøyde med kvaliteten på utskriftene sine2.

Det er mye som går med til å skape en pålitelig skriver- og blekktilførsel. Det er derfor vi har investert tungt i forskning og utvikling, og brukt utallige år på å perfeksjonere produksjonsanleggene våre.

Hver patron produseres i et moderne, støvfritt miljø for å forhindre feil. Materialet og utformingen av selve patronen er også nøye utført for å gi et stabilt miljø for blekket.

Det er ikke bare daglig bruk av skriverne våre som går enkelt. Vi har også fjernet stresset med å kjøpe riktig blekk for skriveren. Du kan raskt finne den riktige pakken i butikken takket være bildet på forsiden. Bare se brukerhåndboken for å finne ut hvilket bilde du skal se etter. Vi har også utviklet kompakt EasyMail-emballasje som får plass i de fleste postkasser for når postsendingen ikke krever en signatur. Det gjør det enkelt på bestille på nettet for levering hjemme.

Og enten du skriver ut ofte eller sjelden, finnes det standard- og XL-patroner som passer til utskriftsbehovene dine.

Det er ikke hensiktsmessig å kaste blekk som ikke har blitt brukt. Derfor er nesten alle våre blekk tilgjengelige som separate blekkpatroner, noe som betyr at du bare trenger å bytte fargen som det er tomt for. Med det kan du spare opptil 30 %3 av blekket, sammenlignet med konkurrentenes trefargers blekkpatroner.

Vårt pålitelige blekk reduserer også risikoen for feilutskrifter, og de er testet slik at du kan stole på den angitte ytelsen, noe som gjør det enkelt å budsjettere utskriftsbehovene dine.

Og for å redusere kostnadene enda mer, tilbyr våre XL-blekkpatroner en økonomisk løsning for dem som skriver ut ofte, slik at du kan skrive ut over to ganger flere sider4, sammenlignet med standard blekkpatroner. Dette reduserer kostnaden per side, noe som hjelper deg å spare penger.

  1. Gjennomsnittlig antall nødvendige patroner / besparelser ved utskrift av samme antall sider som skrives ut med blekkflaskene som følger med EcoTank-serien, maskinvarepris ekskludert. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden januar til desember 2017, ifølge undersøkelser utført av GfK. Utskriftskostnadene er beregnet ut fra fordelingen mellom blekkpatroner i standard- og XL-størrelse i samme periode på det vesteuropeiske markedet til gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronenes kapasitet er som oppgitt på produsentens nettsteder
  2. Forskning utført av Epson i desember 2015 (n = 1 800). Eiere av Epson-skrivere ble spurt: «Hvor fornøyd er du med kvaliteten på utskriften når du bruker originale blekkpatroner fra Epson?» En samlet total på 89,8 % gav 6 poeng eller mer, noe som anses som «veldig fornøyd».
  3. Sammenlignet med konkurrentenes (HP og Canon) tilsvarende skrivermodeller ≤199,99€/£ som bruker trefargers blekkpatroner (basert på GFK-data, juli 2015). Testing utført av BLI, juli 2015. Vekting for dokument – (87 %) og fotoutskrift (13 %) basert på TNS' Printing Usage & Attitudes Study, juni 2013. Du finner mer informasjon på www.epson.no/individualinks
  4. Besøk www.epson.eu/pageyield for å få mer informasjon