UBEGRENSET UTSKRIFT I TO ÅR1

Nyt friheten og komforten med ubegrenset utskrift i to år med en skriver uten blekkpatroner1

LES MER

Bytt til
ubegrenset utskrift

Slik fungerer det

Ville du likt å ha friheten til å skrive ut så mange sider du vil, uten å bekymre deg for hva det koster, om du skulle gå tom for blekk eller at du må bytte blekkpatroner? Det er dette ubegrenset utskrift handler om. Du får tilgang til en ubegrenset mengde blekk i to år1, samtidig som du kan glede deg over fordelene med en EcoTank-skriver uten blekkpatroner.

Finn ut hva som gjør ubegrenset utskrift så spesielt, og se hvordan du kan komme i gang.

LES MER

Vårt tilbud

BLEKKFORSYNING

Skriv ut så mange sider du vil i løpet de to årene1, og bare kontakt Epson for å få mer blekk når du har bruk for det.

GARANTI

For at du skal slippe å bekymre deg, gir vi to års garanti på våre Unlimited Printing-modeller1. EcoTank-skriverne er laget med tanke på pålitelighet, og gir fantastiske farger og overlegen klarhet i høye utskriftshastigheter takket være det nyskapende, effektive og presise Micro Piezo-skrivehodet.

Hvordan du kan delta

  1. Kjøp en av de aktuelle skriverne sammen med et EcoTank Unlimited Printing-kort
  2. Registrer deg på nettet innen 14 dager etter kjøpsdatoen1.
  3. Bestill og fyll på med blekk når du måtte trenge det i to år1

Aktuelle modeller

LES MER

Utskrift uten blekkpatron

De revolusjonerende EcoTank-skriverne med blekktanksystem har solgt mer enn 40 millioner enheter2 over hele verden. De har blitt veldig populære fordi de leverer en problemfri og rimelig løsning for utskrift. Den radikale utformingen har et blekktanksystem med svært stor kapasitet som eliminerer behovet for blekkpatroner så du skal slippe å kjøpe nye og bytte dem ut.

LES MER
  1. Betingelser og vilkår gjelder. Når du har kjøpt en av de aktuelle skriverne og et Unlimited Printing-kort, må du gå til www.unlimitedprintingwithecotank.epson.no for å registrere deg for tjenesten.
  2. Antall blekktankprodukter med høy kapasitet som ble solgt globalt fra 2010 til 2018. Dette er basert på IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker Q1-2019.