Årets julegavetips fra Epson

Hjemmekino, foto- og multifunksjonsskrivere og skannere står høyt på manges julegaveønsker

Årets julegavetips fra Epson

01. desember 2012 – Hjemmekino, foto- og multifunksjonsskrivere og skannere står høyt på manges julegaveønsker. Her er årets julegavetips fra Epson, i ulike produkt- og priskategorier.

For hjemmekinofanatikeren
EH-TW9100W er Epsons råeste hjemmekinoprojektor og den optimale enheten for filmfanatikere som ønsker det aller ypperste. Projektoren gir fantastiske 2D- og 3D-bilder i full HD uten kabler, og du trenger ikke installere den på permanent basis. Wi-Fi-tilkoblingen sikrer at HD-innhold blir vist uten forsinkelse eller bildeetterslep. EH-TW9100W har en anbefalt utsalgspris på kroner 25.968.

For hjemmekinoelskeren
For familier som setter pris på en imponerende film-, TV- eller spillopplevelse, men som ønsker en rimeligere løsning, er Epson EH-TW550 et topp alternativ. Dette er en HD-klar, lett og rimelig 3D-projektor som er enkel å flytte fra rom til rom. EH-TW550 har en anbefalt utsalgspris på kroner 5.674.

For fotoentusiasten
Den kompakte alt-i-ett-enheten Expression Photo XP-750 er ideell for fotoentusiaster som vil skrive ut bilder og dele dem med familie og venner.Epsons nye Claria Photo HD-blekk i seks farger sørger for bildeutskrifter i toppkvalitet og du kan bruke mange ulike fotopapir for et kreativt resultat. Du kan også skrive ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett hjemme eller fra hvor som helst i verden ved å sende dokumenter og bilder direkte til skriverens unike e-postadresse. Expression Photo XP-750 har en anbefalt utsalgspris på kroner 1.695.

For den som vil ta vare på minnene
Med Epson Perfection V600 Photo kan du enkelt skanne, restaurere og arkivere familieminner og dokumenter. Avansert, men brukervennlig teknologi gjør det enkelt å fjerne støv og riper fra film og fotografier. En optisk oppløsning på 6400 dpi betyr at du kan være sikker på å få med hver minste detalj. Epson Perfection V600 Photo har en anbefalt utsalgspris på kroner 2.595.

For studenten eller familien
Expression Home XP-405 er en del av Epsons minste serie med multifunksjonsskrivere. Her får du en kostnadseffektiv skriver, skanner og kopimaskin i en og samme kompakte enhet. Den har også WiFi-tilkobling, berøringspanel for enkel betjening og du kan dessuten skrive ut bilder trådløst fra smartmobilen eller nettbrettet. XP-405 har en anbefalt utsalgspris på kroner 895.

Om Epson
Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å utvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 81 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., med hovedkontor i Amsterdam, er selskapets regionale hovedkvarter for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe hadde 1 757 ansatte og en omsetning på 1 546 millioner euro i regnskapsåret 2011.http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050   http://eco.epson.com/