Bli mer mobil med Epsons nye bærbare POS-skriver

Kommunikasjon og batterilevetid er det som gjelder for den nye termiske kvitteringsskriveren

Bli mer mobil med Epsons nye bærbare POS-skriver

20. oktober 2013 – Med et stort utvalg av tilkoblingsalternativer,  lang batterilevetid og papirsparefunksjoner er TM-P80 en ny bærbar termisk POS-kvitteringsskriver som er utformet for å enkelt fungere i en rekke krevende miljøer. Skriv for eksempel ut kvitteringer i butikken, QR-koder for en bilvask eller leveringskvitteringer i døren med denne raske skriveren fra Epson, Europas ledende POS-skriverprodusent[1].

TM-P80 er tilgjengelig med enten Bluetooth- eller Wi-Fi-kommunikasjon forfleksibilitet og bærbarhet. Wi-Fi-modellen drar nytte av Epsons ePOS-utskriftstjeneste og gjør at brukerne kan skrive ut kvitteringer, billetter og kuponger nærmest hvor som helst, direkte fra en mobilenhet[2]. Dette kan gjøres med enhver nettleser som støtter HTML5, uten behov for PC-er, servere eller drivere, og kan lett integreres med gjeldende IT-systemer. Med Bluetooth[3] kan brukere skrive ut direkte hvor som helst, til og med utendørs, uten behov for et nettverk.

- TM-P80 er ideell til bruk i krevende miljøer som for eksempel handels- og servicenæringen og helsevesenet. Funksjonen for papirreduksjon reduserer kvitteringsmargen og -lengden automatisk med opptil 23 prosent, noe som sparer tid og penger uten at det går ut over utskriftshastigheten til TM-P80 på imponerende 100 mm per sekund. Den lange batterilevetiden – 40 timer for Bluetooth-modellen og 20 timer for Wi-Fi-modellen – betyr at den kan håndtere travle situasjoner og allikevel ha mer å gå på, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal  Liland i Epson Norge.

Med den valgfrie laderen kan opptil fire batterier lades samtidig, slik at man alltid har reservebatterier til flere skrivere. "Drop in"-papirinnmating betyr at det er enklere å bytte ut kvitteringspapir raskt, slik at kundene slipper å vente.

TM-P80 kommer for salg i november, til anbefalte utsalgspriser på kr4519 (Wi-Fi) og 3974 (Bluetooth) eks. mva.

FunksjonerWi-Fi-grensesnittBluetooth-grensesnitt
Utskriftshastighet på opptil 100 mm/sek.
Papirbredde maks. 80 mm
Funksjonen for automatisk papirreduksjon reduserer kvitteringsmargen og -lengden med opptil 23 prosent
Lang batterilevetid20 timer40 timer
Papirruller som enkelt legges på plass
Standard USB-grensesnitt
ePOS print-
Skriver ut 1D- og 2D-strekkoder, deriblant QR-koder
Gjennomsnittstid før feil er 120 000 timer
Gjennomsnittsskjæring før feil på 16 millioner utskrevne linjer
Levetid for modellen er 10 millioner utskrevne linjer (50 km)
1-års garanti

Om Epson

Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika, og det ligger i Amsterdam. Epson Europe har 1,727 ansatte, og hadde en omsetning 1,540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/


[1]Kilde: Interconnection Consulting, 2013

[2]Ikke tilgjengelig på iOS-enheter

[3]ePOS-Print er bare tilgjengelig i WLAN-modus