EcoTank - en ny utskriftsmåte: Epson lanserer skrivere med blekktanker – og med nok blekk til to års forbruk

EcoTank - en ny utskriftsmåte: Epson lanserer skrivere med blekktanker – og med nok blekk til to års forbruk

25. september 2014 – Med L355 og L555 tilbyr Epson deg en ny måte å skrive ut på. Resultatet er svært lave kostnader og enkle, problemfrie utskrifter til både hjemmebrukere og småbedrifter. EcoTank-skriverne leveres med nok blekk i tanken til å skrive ut hele 4000 sider med svart blekk og 6500 sider med farger. Det er omtrent to års blekkforbruk, helt uten å skifte blekkpatroner.

EcoTank-skriverne bruker blekktanker med ekstremt høy kapasitet, som enkelt og effektivt kan etterfylles med originalblekk fra Epson. Skriverne klargjøres i tre enkle trinn: fyll blekktankene, slå på skriveren og klargjør blekksystemet. Når det er på tide å etterfylle, trenger du ikke blekkpatroner – bare enkle, rimelige flasker med blekk. Med dryppfrie helletuter er det enkelt å etterfylle tanken.

- L555 og L355 bygger på en teknologi som har vært svært vellykket i andre markeder – der har vi solgt over ti millioner enheter på under fire år. Nå møter Epson kundenes behov og lanserer EcoTank-serien i Vest-Europa. Disse modellene er et komplement til våre eksisterende produkter. De er ideelle til hverdagsbruk både hjemme og i små bedrifter til utskrift av dokumenter, for eksempel oppskrifter, hjemmelekser, e-poster, kart eller lignende. De er perfekte for alle som er opptatt av pris og brukervennlighet. Med nok blekk til to års forbruk, er blekkbehovet dekket i lang tid fremover, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Både L555 og L355 kan skrive ut, kopiere og skanne, og L555 kan i tillegg til dette brukes som faks og har en 30-siders automatisk dokumentmater og en tolinjers LCD-skjerm som gjør den enda mer brukervennlig. De har Wi-Fi-tilkobling, slik at de kan deles eller brukes fra flere steder i hjemmet, og Epson iPrint -kompatibiliteten gjør at du raskt og enkelt kan skrive ut dokumenter fra smarttelefoner og nettbrett. Dette robuste blekksystemet som kan etterfylles, kommer med en Epson-garanti for ett år eller 30 000 sider for å gi deg en ekstra trygghet.

L555 og L355 er tilgjengelige fra oktober hos Elkjøp og vil koste henholdsvis kr. 3.695 og 2.895. Utskiftbare blekkflasker vil koste kr. 99.

Se pressemelding i pdf for fotnoter og nøkkelspesifikasjoner.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 73.000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com