Effektive rimelige skrivere for små bedrifter

De nyeste tilføyelsene styrker Epsons engasjement for små bedrifter

Effektive rimelige skrivere for små bedrifter

Epson legger til tre nye alt-i-ett-skrivere som er spesielt utformet for å hjelpe små bedrifter å spare tid og penger, samtidig som de leverer overlegen utskriftskvalitet. Epson Stylus Office BX305FW Plus, BX630FW og BX935FWD tilbyr effektive utskrifts-, skann-, kopi- og faksfunksjoner, pluss et større utvalg av tilkoblingsalternativer.

De høye utskriftshastighetene som forbindes med BX630FW- og BX935FWD-modellene gir eiere av småbedrifter muligheten til å øke produktiviteten mens frontmatede papirskuffer med høy kapasitet sørger for at tiden som brukes på å legge i papir holdes til et minimum.  Alle modellene i serien har i tillegg en tidsbesparende automatisk dokumentmater slik at brukere raskt kan skanne, kopiere eller fakse.

Bedrifter kan spare opp til 50 prosent i kostnader per side sammenlignet med konkurrerende laserskrivere[1]. Separate DURABrite-blekkpatroner sparer bedrifter for penger siden det kun er fargen som er tom som må byttes ut. Videre innsparing tilbys med ENERGY STAR-kvalifisert strømeffektivitet som betyr lavere strømregninger, samtidig som BX935FWD med funksjonene tosidig utskrift, kopiering og faks lar bedrifter redusere papirforbruk og kostnader med opptil 50 prosent.

Stig R Andresen, daglig leder i Epson Norge, sier: "De nye alt-i-ett skriverne tilbyr en grad av fleksibilitet og frihet som står til deres tids- og kostnadsbesparende egenskaper. Både BX630FW og BX935FWD tilbyr tilkobling via Ethernet og Wi-Fi og kommer med Epson Connect som tilbyr enkel, trådløs utskrift fra smarttelefoner og nettbrett[2]. I tillegg kan brukere skrive ut uansett hvor de er i verden ved å sende dokumenter og bilder direkte til skriveren på e-post."

Epson Stylus Office BX305FW Plus, BX630FW og BX935FWD er utviklet som svar på tilbakemeldinger fra småbedrifter og vil være tilgjengelige fra 1. november 2011 til henholdsvis 895 kr, 1.395 kr og 2.195 kr.

NøkkelfunksjonerBX305FW PlusBX630FWBX935FWD
Skriv ut, skann, kopier og faks fra én kompakt enhet
Du sparer penger med separate blekkpatroner – du bytter bare ut fargen du er tom for.
Utskrift i forretningskvalitet med opptil 15 spm i svart-hvitt og 7,1 spm i farger[3], eller opptil 38 spm i utkastmodus[4]--
Utskrift i forretningskvalitet med opptil 15 spm i svart-hvitt og 7,1 spm i farger3, eller opptil 38 spm i utkastmodus4--
Tosidig utskriftshastighet opp til 7,9 spm i svart-hvitt og 5,7 spm i farger3--
Inntil 50 % lavere kostnad per side i forhold til konkurrerende laserskrivere1-
Skriv ut inntil 1 000 sider med Epsons XL Stag-blekkserie[5]-
Frontmatet papirskuff(er)-250 ark500 ark
Del med Ethernet- og Wi-Fi-tilkoblingKun Wi-Fi
Bedre Wi-Fi-sikkerhet med WPA2-kryptering
30-siders automatisk arkmaterTosidig
Reduser papirbruken med inntil 50 % med tosidige utskrifter--
DURABrite Ultra-blekk for vann-, smuss- og falmingsbestandighet
LCD-skjerm2 tekstlinjer6,3 cm med farger-
19,8 cm smart berøringspanel med skjerm--
Epson Connect
2400 dpi skanner1200 dpi
ENERGY STAR-kvalifisert strømeffektivitet
Del dokumenter og rediger tekst med Presto! PageManager 9

[1]Sammenlignet med de ti beste A4-fargelaserskriverne og flerfunksjonsenhetene som ble solgt i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia i 4. kvartal 2010 ifølge IDC. Sidekostnaden er beregnet ut fra produsentenes offisielle listepriser for tonerkassetter og offentliggjorte kapasitetstall i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia per desember 2010. (Gjelder kun BX630FW og BX935FWD)

[2]Støtter følgende språk: Engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk og nederlandsk. Krever trådløs tilkobling til Internett. For mer informasjon og en liste over støttede enheter, besøk www.epson.co.uk/connect

[3]Fastsettes i henhold til ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittlig ESAT for standardutskrift av én side i kontorkategorien. Besøk www.epson.nofor mer informasjon

[4]Besøk www.epson.eu/testingfor mer informasjon

[5]Omtrentlig sidetall basert på ISO/IEC 24711 og 24712. Besøk www.epson.eu/testingfor mer informasjon