Epson utfordrer flate paneler med en interaktiv 100 tommers alt-i-ett laserløsning for møter

Første laser-WUXGA med interaktiv ultrakort avstandsvisning, eliminerer lampebytter og unødvendig servicekostnader

Epson utfordrer flate paneler med en interaktiv 100 tommers alt-i-ett laserløsning for møter

Epson utfordrer møterom til å slutte å slite med små visningspaneler, og heller ta til seg 100 tommers interaktive videokonferanser med alt-i-ett EB-1470Ui. Ikke bare gir den problemfrie møter med enkel tilkobling og oppsett, men den lover også å være vedlikeholdsfri i 20 000 timer, hvilket betyr at du kan sette den opp og slippe og tenke noe mer på det.

EB-1470Ui prioriterer produktivitet, samarbeid og enhetsintegrering, med trådløs tilkobling som tillater for tavle- og annen innholdsdeling samt for eksterne kommentarer fra smarttelefoner, nettbrett og bærbare PC-er å bli lagt til. Den slår seg på automatisk så snart du kobler til en kabel, så ingen tid går til spille, og den store skjermen på opptil 100 tommer med høy oppløsning, sikrer at alle kan se det som blir presentert, hvilket oppmuntrer til deltakelse. Den interaktive laserskjermen fungerer på nesten enhver flat overflate, og gjør den til en interaktiv finger- og berøringsaktivert digital tavle – slå den på og begynn å skrive – noe som gjør den til den ideelle samarbeidsløsning for det moderne møterommet.

Hans Dummer, direktør for visuelle instrumenter, EMEAR, sier, «Flatpaneler er ikke bra nok i møterom – visningsstørrelsen er ganske enkelt ikke god valuta for pengene – så Epson har utviklet møteromsløsningen EB-1470Ui, for gode videokonferanser, med bildestørrelser på opptil 100 tommer. Der to flatpaneler ofte trengs for ekstern tavledeling under videokonferanser, gir Epsons funksjon for delt skjerm to visningsskjermer i én, noe som gjør det enkelt å dele alle typer innhold, enkelt og sikkert, så som ekstern tavledeling og videokonferanser. Innringere kan annotere innhold takket være kompatibilitet med fingerberøring og dobbeltfunksjonspenn, mens deling av innhold og til og med skjermer fra smarttelefoner, nettbrett og bærbare PC-er er enkelt.»

EB-1470Ui kan vise alle relevante programvarer for videokonferanser fra bærbare PC-er, stasjonære PC-er og personlige enheter, med alt fra EasyMP Multi-PC Projection og skjermspeiling fra Android-enheter til Epsons iProjection-app, for bruk med iOS, Android og Chromebook-nettbrett eller mobilenheter.

EB-1470Ui er utstyrt med to HDMI-porter og trådløs tilkobling, og skjermstørrelsen er skalerbar fra 70 tommer opptil 100 tommer, med WUXGA-oppløsning som sikrer en skarp opplevelse som er enda bedre enn Full HD. Den kan brukes under alle lysforhold, takket være automatisk lysjustering, ultraklar 4000 lumen Colour Light Output (CLO), med 2 500 000:1 kontrastforhold, som sikrer klare bilder.

EB-1470Ui er tilgjengelig fra november 2017.

Nøkkelfunksjoner:

 • 3LCD laserlyskilde

 • Full HD WUXGA-oppløsning

 • Skalerbar bildestørrelse fra 70 til 100 tommer

 • Justerbar visning av delt skjerm – to visninger på én skjerm

 • Trådløs tilkobling

 • Skjermspeiling (Miracast)

 • Ekstern skrivebordstilkobling

 • Ekstern tavledeling

 • Interaktivitet for penn- og fingerberøring

 • To HDMI-porter

 • 4000 lumen Colour Light Output (CLO)

 • 2 500 000:1 dynamisk kontrastforhold