Epson D700 åpner nye forretningsmuligheter

Selskapets første kompakte fotoproduksjonsskriver med seks farger

Epson D700 åpner nye forretningsmuligheter

25. februar 2014 – Den globale utskrifts-, bildebehandlings- og innovasjonslederen Epson lanserer SureLab D700, selskapets første kompakte fotoskriver med  seks farger og med en rekke medie- og formatalternativer. Den kombinerer livaktige fargeutskrifter med driftssikkerhet og kostnadseffektivitet, og er ideell for fotoproduksjonsbedrifter, uavhengige fotobutikker, arrangementsfotografer, minilaboratorier og kopibutikker, samt bedrifter som trenger utskrifter av panoramabilder i høy kvalitet, gratulasjonskort eller blandede snarutskrifter.

I motsetning til fargesublimineringsmodellene på markedet som bare skriver ut på begrensede medier, gjør den fremragende fleksibiliteten ved Epsons blekkskriverteknologi at SureLab D700 skiller seg ut. Den kan skrive ut på en rekke medier og formater, inkludert glansede, blanke eller papirbaserte matte medier, i størrelser på 10-21 cm i bredde og 8,9-100 cm i lengde. Derfor kan den enkelt skrive ut kort, invitasjoner, løpesedler og reklamebrosjyrer i tillegg til bilder. Dette gjør at den passer for kopibutikker og fotografer som ønsker å utvide virksomheten og skape nye inntektskilder ved å tilby relaterte produkter og tjenester, og samtidig dra nytte av den lave kostnaden per utskrift.

- Etter den vellykkede introduksjonen av SureLab D3000 for fotoutskrift i høyt volum, er SureLab D700 det neste logiske steget for Epson. Den er kompakt, og kan levere små og mellomstore produksjonsserier eller brukes til kioskutskrifter. Samtidig er det en mobil laboratorieløsning som kan brukes på arrangementer og til å ta skolebilder, uten at det går ut over utskriftskvaliteten og mediefleksibiliteten, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

De lange serviceintervallene og de lave vedlikeholdskravene bidrar til å forsterke SureLab D700s kostnadseffektivitet. Den slitesterke og holdbare bladkutteren reduserer nedetiden og vedlikeholdskostnadene, sørger for bedre produktivitet og sikrer at brukerne kan tilby kundene en gjennomført og pålitelig tjeneste.

Epsons velprøvde skrivehodeteknologi Micro Piezo sørger for en klar og livaktig bildekvalitet som bygger videre på Epsons suksess innen fotoutskrift. Med Epsons UltraChrome D6-S-blekk får SureLab D700 et bredt fargeområde. Bildeutskriftene er skarpe og definerte takket være den høye oppløsningen på 1440 dpi x 720 dpi (maks.), den variable dråpestørrelsen og den nøyaktige dråpeplasseringen.

SureLab D700 er tilgjengelig fra mai 2014.

Nøkkelfunksjoner:

Kompakt blekkskriver med seks farger for produksjon av kvalitetsfotografier

Skriver ut på glansede, blanke og matte medier

4/5/6/8-tommers/A4 (102 mm~210 mm) bredde, og en lengde på 8,9 mm – 1000 mm

Utskriftshastighet (6 x 4 tommer) på 360 ark i timen (med standard utskriftskvalitet)

Utskriftshastighet (6 x 4 tommer) på 180 ark i timen (med maksimal utskriftskvalitet)

Rullpapirlengde 65 m

Langt serviceintervall

Oppløsning 720 dpi / 1440 dpi (rask 720 x 360 dpi, standard 720 x 720 dpi, høykvalitet 1440 x 720 dpi)

USB-tilkobling

UltraChrome D6-S-blekk med separate blekkpatroner på 200 ml

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 68.000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com/http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com/http://www.epson-europe.com

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com