Epson danner allianse med Kramer for å tilby nyskapende løsninger for skjerminstallasjoner

Nytt strategisk initiativ forvandler Epsons skjerminstallasjonsløsninger til allsidige, trådløse BYOD-miljøer

Epson danner allianse med Kramer for å tilby nyskapende løsninger for skjerminstallasjoner

6. desember 2017– Epson Europe har dannet en allianse med Kramer Electronics Ltd, en ledende innovatør innen av AV-/IT-løsninger, for å kunne tilby kundene en høy ønskverdig løsningspakke for møte- og undervisningsrom. Pakken inneholder modeller fra Epsons store utvalg av kraftige, funksjonsrike skjermløsninger sammen med Kramers prisbelønte trådløse presentasjonsløsning VIA GO for større bedrifter og organisasjoner.

VIA GO er en avansert trådløs plug-and-present-løsning som gjør at møtedeltakere enkelt og umiddelbart kan presentere fra en hvilken som helst enhet som nettbrett, smarttelefon eller bærbar PC. Det innebygde Wi-Fi-tilgangspunktet gjør en hvilken som helst eksisterende eller ny Epson-skjermløsning til et allsidig, trådløst aktivert BYOD-miljø. VIA GO-løsningen vil fungere på alle enheter i Epsons eksisterende sortiment av skjermenheter, i tillegg til nye produkter, inkludert de nyeste modellene i EB-2-serien.

«Den pan-europeiske Epson-Kramer-alliansen er spennende nyheter, ikke bare for eksisterende Epson-kunder, som nå kan legge til trådløs BYOD-tilkobling og -presentasjoner til møterommene sine, men også for nye Kramer- og Epson-kunder. De får nå det beste av begge verdener – bransjeledende skjermløsninger kombinert med banebrytende, sikret, trådløs presentasjonsteknologi», sier Neta Lempert, direktør for digital forretningsutvikling hos Kramer.

Hans Dummer, forretningsenhetsdirektør, Epson Europe, sier: «Det er umulig å overvurdere hvor viktig trådløs tilkobling har blitt i hele teknologisektoren. Det er ikke lenger en funksjon å skryte av, det er noe man forventer. Kombinasjonen av den anerkjente lysstyrken og ytelsen i Epsons skjermløsninger og Kramers oppfinnsomhet innen trådløs presentasjonsteknologi, skaper et uimotståelig tilbud for alle bedrifter og undervisningsmiljøer.»

VIA GO-funksjoner finnes også for trådløs speiling av iOS, Android, Chromebook, PC og Mac, jevn 1080p60-videoavspilling, bransjeledende 1024-bits innholdskryptering og muligheten til å presentere to kilder på samme skjerm for flere deltakere i samarbeid.

Epsons markedsledende utvalg av skjermløsninger omfatter modeller som er perfekte for alle undervisnings- og bedriftsbehov, med alt fra rimelige, enkle modeller til kraftige laserskjermløsninger på opptil 5000 lumen, utviklet for de virkelig store presentasjonssalene. Serien omfatter interaktive og ultramobile modeller med ekstra kort projeksjonsavstand, i tillegg til tilleggsenheter som for eksempel dokumentkameraer.