Epson donerer EcoTank-skrivere og projektorer til The Usain Bolt Foundation

100 EcoTank-skrivere og 20 projektorer vil hjelpe skolebarn på Jamaica

Epson donerer EcoTank-skrivere og projektorer til The Usain Bolt Foundation

Epson donerer EcoTank-skrivere og projektorer til The Usain Bolt Foundation

100 EcoTank-skrivere og 20 projektorer vil hjelpe skolebarn på Jamaica

Epson har donert 100 EcoTank-skrivere og 20 laserprojektorer til The Usain Bolt Foundation, som har som mål å skape muligheter gjennom utdanning og kulturell utvikling. Skriverne og projektorene, som har en verdi på over 100 000 euro, ble delt ut under en spesiell seremoni på Usain Bolts tidligere grunnskole på Jamaica, Waldensia Primary. Waldensia er bare én av flere skoler på Jamaica som vil dra nytte av det nye utstyret. Andre er Salt Marsh, Duanvale og Kinloss Primary Schools.

Rektor ved Waldensia Primary School, Mrs. Nicola Ottey-Anderson sa følgende om donasjonen: «Utstyr som dette er den nødvendige løsningen for alle utdanningsinstitusjoner på Jamaica fordi utskriftsbehovene våre er store.» Mrs. Ottey-Anderson sa at tusenvis av elever fortsatt ikke får koblet seg til det virtuelle rommet, og lærere og flere interessenter har måttet strekke seg ekstra langt for å sikre at alle barn har tilgang til læringsmateriell.

Usain Bolt, som tidligere i år ble Epsons europeiske ambassadør og ansikt utad for en stor kampanje for å skape oppmerksomhet rundt Epsons EcoTank-skrivere, deltok på seremonien. Samtidig som han oppmuntret elevene til å arbeide hardt, være dedikerte, tro på seg selv og drømme stort, sa han: «Det er alltid en glede å gi tilbake til Jamaica. Det er en fantastisk følelse å se at barna får en bedre mulighet enn jeg hadde, fordi jeg vet hva mange av dem går gjennom og motgangen de har opplevd gjennom hele denne pandemien. Jeg mener at barn har rett til den beste starten i livet. Med tilgang til det beste utstyret vil barneskoler på Jamaica dra stor nytte av dette. Epson deler min visjon om å gjøre utdanning tilgjengelig for alle, og sammen hjelper vi barn på Jamaica til å gi liv til en bærekraftig, sunnere og lykkeligere fremtid.»  

Epson deler Usain Bolts ambisjon om å bidra til positiv endring i samfunnet og å bidra til at barn får best mulig utdanning. Maria Eagling, direktør for markedsføring i Europa hos Epson, uttalte: «Vi er glade for å samarbeide med The Usain Bolt Foundation for å kunne hjelpe barn på Jamaica så godt vi kan. Forhåpentligvis vil skriverne og projektorene hjelpe dem å drømme stort og gi dem et forsprang i å gjøre drømmene om til virkelighet.»

På seremonien deltok også Ms. Karlene Segree fra Utdanningsdepartementet, styreleder for The Usain Bolt Foundation, pastor Winsome Wilkins, Nugent Walker, Usain Bolts manager og Jennifer Bolt, Usain Bolts mor.