Epson EH-TW7200 kåret til Årets bildeprodukt av Kapital

3D-projektor med HD og avanserte funksjoner

Epson EH-TW7200 kåret til Årets bildeprodukt av Kapital

27. februar 2013 – Epson lanserte i fjor høst 3D-hjemmekinoprojektoren EH-TW7200 for filmelskere som ønsker en skikkelig hjemmekinoopplevelse. Nå er den kåret til Årets bildeprodukt av bladet Kapital.

EH-TW7200 er 3D-projektor med HD og har funksjoner man vanligvis finner i de aller mest avanserte modellene, men til en vesentlig lavere pris. Projektoren har et kontrastforhold på 120 000:1.

Bladet Kapital har i over 20 år kåret Årets IT-produkt i en rekke ulike kategorier. I går ble EH-TW7200 kåret til Årets bildeprodukt, og juryens begrunnelse er:
"Gode bilder er blitt en viktig del av vår elektroniske hverdag. Vi blir mer og mer bortskjemte med høy oppløsning på både skjermer og det bildematerialet som skal vises frem. Vinneren leverer de små detaljene som gjør at produktet skiller seg ut og gir spente brukere de aller beste bildene i kjellerstuen eller på den hvite veggen i etasjen over."

EH-TW7200 har en anbefalt utsalgspris på kroner 17995 inkl. mva.

Om Epson
Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1,727 ansatte og en omsetning på 1,540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050
http://eco.epson.com/