Epson EH-TW9200W kåret til årets hjemmekinoprojektor av EISA

Epson EH-TW9200W kåret til årets hjemmekinoprojektor av EISA

EISA (European Imaging and Sound Association) har kåret Epson EH-TW9200W  til årets hjemmekinoprojektor 2014-2015. EH-TW9200W er Epsons toppmodell og har nesten dobbelt så stort kontrastforhold som tidligere modeller. Den har også MHL-tilkobling for smarttelefoner og nettbrett, i tillegg til bildeinterpolering i både 2D- og 3D-modus.

EISA-juryen beskriver projektoren som "et flott tilskudd til ethvert kinorom", og trekker frem kombinasjonen av bildefremvisning i storformat med enkelt oppsett og brukervennlighet, i tillegg til at den er stillegående og har et lekkert design.

Se engelsk pressemelding i pdf og link til produkt for mer informasjon.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 73.000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com