Epson engasjerer elevene i Birkenes kommune

Birkenes kommune satser stort på skole og digital undervisning. Til sammen 52 projektorer fra Epson projiserer store bilder med full interaktivitet fra kort avstand og er fundamentet i den digitale undervisningen.

Epson engasjerer elevene i Birkenes kommune

Birkenes kommune i Aust-Agder er ansett som en kulturkommune med mange tilbud for kommunens nærmere 5000 innbyggere, spesielt barn og unge. Her er det to barneskoler, en kom­binert barne/ungdomsskole og en ungdomsskole, i tillegg til grunnskoleopplæring for fremmedspråklige (Birkenes Voksenopplæring). For å løfte skolesatsingen ytterligere, har kommunen påbegynt en totalrenovering og utvidelse av skolene.

Les mer

Om Epson
Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å utvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 81 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden, og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa,

Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1757 ansatte og en omsetning på  1,546 millioner euro i regnskapsåret 2011. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050   http://eco.epson.com/