Epson er verdens projektorprodusent nummer én for 14. år på rad

Milepæl befester selskapets posisjon som global markedsleder

Epson er verdens projektorprodusent nummer én for 14. år på rad

16. april 2015 – Epson er utpekt til verdens ledende produsent av projektorer for 14. år på rad av Futuresource Consulting Limited. Tallene fra Futuresource viser at Epson har den største andelen av markedet for projektorer på mer enn 500 lumen.

- De nye dataene fra Futuresource er svært oppløftende, og det er flott at våre projektorer fortsetter å høste anerkjennelse og vinne markedsandeler, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Epson har et bredt utvalg av produkter innen visuell bildebehandling som omfatter installasjonsprodukter, portable projektorer, projektorer med ekstra kort projeksjonsavstand, interaktive projektorer, i tillegg til bedrifts- og hjemmekinoprojektorer. 3LCD-teknologien ligger i bunnen av Epsons projektorer, noe som gir de klareste, livligste og mest virkelighetstro bildene på markedet.

- Målet er å styrke markedslederposisjonen årlig gjennom å svare på markedsutviklingen og kontinuerlig investere i utviklingen av nye produkter og teknologi, sier Liland.

Hvis du vil ha mer informasjon om CLO, kan du besøke oss på www.epson.eu/clo

Om Epson

Epson er en ledende global aktør med løsninger for så forskjellige områder som kontor, hjem, handel og industri, der målet er å stadig overgå markedets forventninger. Epsons produktutvalg favner om alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer, og baserer seg på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy nøyaktighet.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 700 ansatte og en omsetning på 1 517 millioner euro i regnskapsåret 2013. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com