Epson forsterker 100 % indirekte strategi

Forbedret partnerprogram gir garantert stabilitet for partnere

Epson forsterker 100 % indirekte strategi

Epsons forpliktelse til kanalen bekreftes med lanseringen av et utvidet partnerprogram som dekker kontorskrivere, skannere og displayer på ett sted. Det betyr at Epson nå kan tilby sine IT-forhandlere, MPS-spesialister og AV-partnere dedikerte fordeler, inkludert kontoadministrasjon og tilgang til vertikale salgsteam for sluttbrukere.

Darren Phelps, administrerende direktør, forhandlerkanaler, Epson Europe, sier: «Vi selger ikke direkte. Vi ønsker kun å selge gjennom forhandlerne våre, og med den siste utviklingen innen denne kanalen følte vi nå at det var på tide å bevise vår forpliktelse.

«De siste årene har vi jobbet tett sammen med partnerne våre, og vi har lyttet til det de trenger for å drive vekst i bedriftene sine. I dag er jeg derfor stolt over å kunngjøre at vi har oppdatert vår kundestøtte med et nytt program som fokuserer på våre IT-, MPS- og AV-partnere, og som gir dem skreddersydde fordeler.»

Epson-partnere kan velge fra et bredt spekter av fordeler, inkludert 1-2-1 forretningsplanlegging, salgsstøtte, tilgang til kampanjer, støtte til markedsaktiviteter og mye mer.

For å støtte videre utvikling av Epsons partnerprogram lanserer vi en ny, intuitiv portal med forbedret funksjonalitet, som gjør det enda enklere for partnere å få tilgang til det de trenger, når de trenger det. En personlig, elektronisk ressurs, eksklusivt tilgjengelig for partnere, for alt innenfor Epson, inkludert forretningsplaner, gjeldende mål og prestasjoner, prislister, salgskampanjer og mer.

«Epson har lyttet til sine eksisterende partnere, og de ønsker en stabil partner som kan støtte og hjelpe dem med å utnytte det enorme potensialet til raskt voksende markeder, for eksempel blekkskrivere for bedrifter, som raskt blir et ønsket valg som erstatning for laserskrivere», la Phelps til. «Budskapet mitt er tydelig – hvis du samarbeider med oss, vil vi forplikte oss til deg.»

Alle som ønsker å delta i programmet, kan gå til www.epson.no/portal for å finne ut mer eller registrere seg.