Epson gir deg mulighet for avansert produksjon av Blu-ray-plater

DiscproducerTM PP-100IIBD har nøyaktighet over bransjestandard, og er ideell for produksjon av store mengder lagringsenheter i Blu-ray-, CD- eller DVD-format.

Epson gir deg mulighet for avansert produksjon av  Blu-ray-plater

3. desember 2012 – Epson lanserer nå Blu-ray-flaggskipmodellen PP-100IIBD, som er basert på selskapets lange erfaring innen plateproduksjon. Den er det nyeste tilskuddet i Discproducer-serien, og har høykvalitets Blu-ray-stasjoner på arkiveringsnivå. Disse stasjonene (Pioneer PR1-serien) har ytelse som overgår bransjestandarden, og produserer ekstremt nøyaktige plater med svært lav feilprosent.

PP-100IIBD har nyskapende stasjonteknologi og USB 3.0 SuperSpeed-grensesnitt som gjør at den kan brenne og skrive ut minst åtte Blu-ray-plater i løpet av en time. Den har kapasitet til å produsere opptil 100 x 50 GB BD-R-plater, eller mer enn fire terabyte med data, i én omgang. Det gjør den perfekt for for eksempelvisorganisasjoner i statlig sektor, helsevesenet, kringkasting eller kreative byråersom digitaliserer og arkiverer store mengder data.

Epson er den eneste produsenten som har ekspertise innen både robotikk og skrivere. Epsons patenterte AcuGrip-mekanisme er fullt automatisert, og sørger for at BD-robotarmen bare griper tak i én plate om gangen, selv hvis platene er klistret sammen. Produksjonen trenger ikke overvåkes, slik at brukerne kan jobbe med andre ting mens produksjonen går av seg selv.

PP-100IIBDskriver ut nøyaktig og med høy kvalitet på platens overflate. Epsons Micro Piezo-skrivehode gjør at teksten blir sylskarp, selv med svært liten skriftstørrelse. Blekksystemet består av seks enkeltstående patroner og sørger for lave kostnader per plate. LED-skjermen på fremsiden gjør det enkelt å følge med på blekknivået for hver enkelt farge.

PP-100IIBDer svært enkel i bruk. Den intuitive og brukervennlige Total Disc Maker 5.0-programvaren er inkludert. Den har avanserte funksjoner som raskt filsøk i en stabel med plater og skriving av individuelt innhold på platene ved produksjon av mange plater om gangen.

Leonard Beckmann, produktsjef i Epson Europe, sier: "Epson har allerede befestet sin posisjon som markedsleder med den nøyaktige og pålitelige Discproducer-serien. Dette er grunnen til at over halvparten av sykehusene i Europa som installerer CD-/DVD-skrivere for arkivering av pasientdata, velger Epson1.”

Discproducer PP-100IIBDer tilgjengelig i salg fra januar 2013 til en anbefalt utsalgspris på kroner 49.875 eks mva.

Funksjoner:

Svært nøyaktige Blu-ray-stasjoner på arkiveringsnivå (Pioneer PR1-serien)

USB 3.0 SuperSpeed-grensesnitt

Rask plateproduksjon – skriveren kan brenne opptil 8,5 25 GB Blu-ray-plater per time

Høy kapasitet – produser opptil 100 Blu-ray-plater (mer enn 4 TB) om gangen, uten tilsyn

Holdbare datalagringsenheter – kan oppbevares i mer enn 50 år, noe som gjør dem ideelle for langtidsarkivering

Brenn Blu-ray-plater, CD-er og DVD-er med ett eller to lag

Brukerne kan skifte ut BD-stasjonen og vedlikeholdspatronen ved langvarig eller tung bruk

Over tid gir dette den laveste lagringskostnaden per gigabyte sammenlignet med andre datalagringsmetoder

Kvalitetsutskrift på plateoverflaten og mer enn 1000 plater per patronsett

Spar penger med separate blekkpatroner – bytt bare ut fargen som er tom

Enkelt å kontrollere hvert blekkfargenivå med unikt LED-system

Patentert AcuGrip BD-robotarm reduserer svinn ved å sørge for at bare én plate hentes om gangen

Praktisk betjening fra forsiden og kompakt design som gjør at den kan stables og tar liten plass

Brukervennlig program- og maskinvare

Total Disc Maker 5.0-program med funksjoner for raske filsøk og skriving av individuelt innhold på platene

Robust design med fullstendig støvtett kabinett og minimalt med bevegelige deler

Om Epson
Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å utvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 81 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., med hovedkontor i Amsterdam, er selskapets regionale hovedkvarter for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe hadde 1 757 ansatte og en omsetning på 1 546 millioner euro i regnskapsåret 2011.http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050   http://eco.epson.com/