Epson har utviklet bærbar 3D-hjemmeunderholdning

Lett, HD-klar projektor gir familien allsidig og rimelig underholdning

Epson har utviklet bærbar 3D-hjemmeunderholdning

31. august 2012: Epson lanserer EH-TW550, en HD-klar (720p), lett og rimelig 3D-projektor som er enkel åflytte fra rom til rom og åta med seg. EH-TW550 er den ideelle løsningen for forskjellig hjemmeunderholdning i familien, for eksempel sport, TV og spill. Projektoren tilbyr følgende:

  • Naturtro bilder gjennom 3LCD-teknologi med like kraftig lysstyrke for hvitt og farget lys
  • Valg av fargemodus i samsvar med miljøog bruk
  • 3D-teknologi basert påradiobølger [1] sørger for sterkt signal for 3D-briller
  • Tre års garanti for lampen

Takket være den slanke utformingen er EH-TW550 såpass lett at du kan flytte den fra rom til rom eller ta den med deg til en venn. Klargjøringen er enkel takket være manuell horisontal trapeskorreksjon og automatisk vertikal trapeskorreksjon.

Epsons 3LCD-teknologi med lysstyrke for både hvitt og farget lys påopptil 3000 lumen sørger for naturtro gjengivelse av farger og detaljer. Fargene kan optimaliseres etter bruk og miljøved hjelp av fire forskjellige moduser: stue, dynamisk, kino og spill.

Madlyne Colson, produktsjef i Epson Europe, sier: «Denne rimelige HD-klare 2D- og 3D-projektoren er en flott løsning for hele familien –både til barnas videospill og foreldrenes filmkvelder. Og det gir en ekstra trygghet at projektoren leveres med tre års garanti for lampen.»

EH-TW550 er kompatibel med radiobølgebaserte aktive 3D-briller1 (selges separat), som lades opp via USB og kan brukes i en avstand påopptil ti meter fra projektoren.

EH-TW550 kommer i salg i desember og har en anbefalt utsalgspris påkr 5674 inkl. mva.

Nøkkelfunksjoner:

HD-klar (720p) bildekvalitet påstor skjerm med lyssterk 3D-teknologi

Eksepsjonelt høy bildekvalitet takket være Epsons 3LCD-teknologi

Svart vises ordentlig mørkt takket være kontrastforholdet på5000:1

Lysstyrke for både hvitt og farget lys på3000 lumen

Manuell horisontal trapeskorreksjon og automatisk vertikal trapeskorreksjon (+/-30°)

Fire fargemoduser (stue, dynamisk, kino og spill)

Aktive 3D-briller som lades opp via USB (selges separat)

Tre års garanti for lampen

Om Epson Epson er verdensledende innenfor nyskapende bildeløsninger, og produktutvalget omfatter alt fra blekkskrivere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål åutvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson Group, som er underlagt Seiko Epson Corporation med hovedkontor i Japan, har mer enn 75 000 ansatte fordelt over 97 selskaper i hele verden. Epson Group er stolt av sin kontinuerlige innsats for det globale miljøet og lokalmiljøene der selskapet driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., som har hovedkontor i Amsterdam, er konsernets regionale hovedkvarter for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1594 ansatte og omsatte i 2010 for 1583millioner euro. http://www.epson.eu

Miljømål frem mot år 2050   http://eco.epson.com/[1] Epsons aktive 3D-briller inngår i Full HD 3D Glasses Initiative, www.fullhd3dglasses.com