Epson introduserer nye muligheter innen fotoproduksjon

SureLab SL-D1000 gir ultimat fleksibilitet og produktivitet

Epson introduserer nye muligheter innen fotoproduksjon

1 . September 2021 –For bedrifter som driver med fotoproduksjon og som ønsker å øke omsetningen, lanserer Epson SureLab SL-D1000.

SL-D1000 tilbyr mange nye, miljøvennlige funksjoner og forbedringer til forgjengeren, SL-D800. En nøkkelfunksjon er introduksjonen av tosidig utskrift. Dette gjør det mulig for forhandlere å utvide tilbudet sitt fra enkel fotoproduksjon til applikasjoner av høy verdi, for eksempel personlige fotobøker, kalendere og kort – et område av markedet som øker i etterspørsel og popularitet. Med denne produksjonen på plass beholder forhandlere og kopibutikker kontrollen og også inntektene som genereres.

Produktiviteten er forbedret ettersom utskriftshastigheten har økt (utskrifter per time og første utskrift), og med den valgfrie automatiske tosidige materen (kassett med 100 A4-ark) på SL‑D1000A, i tillegg til støtte for rullmedier, kan en enkelt oppnå høyere utskriftsvolumer. Skriverens levetid er også doblet til 400k 10 x 15-utskrifter.

Blekkpatronene er byttet ut med Epsons integrerte blekkpakkesystem med blekkposer, som gir 25 % mer blekk sammenlignet med SL-D800. Dette betyr færre blekkskift og derfor færre brukerinngrep. Blekkpakkene fører til mindre avfallsvolum enn blekkpatroner, noe som gjør avfallshåndteringen mindre bekymringsfull.

Et forbedret varmesystem gir merkbart stillere utskrift og senker strømforbruket. Kombinert med de høye utskriftshastighetene blir strømforbruket til de enkelte skriverne redusert ytterligere.

Tilkobling er utvidet til å omfatte LAN og Wi-Fi i tillegg til USB, noe som øker fleksibiliteten ved plassering av skriveren.

Andre nye designfunksjoner inkluderer en integrert utmatingsskuff og en LCD-skjerm for å forbedre jobbhåndteringen.

Alt dette kommer i en 16 % mindre og 24 % lettere baseenhet sammenlignet med SL-D800. Dette gjør det ikke bare enklere å transportere bedrifter som ønsker fleksibilitet i produksjonslokalene, det betyr også at kapitalinvesteringen kan optimaliseres basert på produksjonsfasilitetens størrelse og utskriftsvolum.

Med støtte for Epsons Cloud Solution PORT kan kundene oppnå større kontroll når de overvåker produksjonen, får ekstern tilgang til produksjonsdata eller fra verkstedet via en PC eller smartenheter. For lanseringen vil mobilapper være tilgjengelige for både forhandlere og sluttbrukere, slik at kundene enkelt kan få bildene på mobiltelefonene sine i butikken.

Michaela Stolle, Product Manager Pro-photo hos Epson Europe sier, «Det er lett å se hvorfor vi kaller SL-D1000 en banebrytende innovasjon i fotoproduksjonsmarkedet. Hver funksjon er utviklet fra bunnen av for å øke produktiviteten og gi kundene våre maksimal fleksibilitet. Forhandlere og kopibutikker opplever markedet som stadig tøffere, så vi gjør det mulig for dem å generere mer inntekter i et vekstområde i bransjen ved å tilby en skalerbar løsning når sesongbehovet øker etterspørselen og fleksibiliteten til å enkelt drive ulike typer jobber på tvers av flere skrivere.»

Nøkkelfunksjoner

 • Tosidig utskrift ved siden av 65 m simpleksrull som standard

 • Kassett med 100 A4-ark for automatisk tosidig utskrift på SL-D1000A-modellen (ekstrautstyr for SL-D1000)

 • Lite fotavtrykk og lav vekt

 • WiFi og LAN ved siden av USB

 • Integrert blekkpakkesystem med blekkposer – 25 % økt blekkapasitet

 • LCD-skjerm

 • Doblet skriverlevetid*

 • Raskere utskriftshastigheter (385 spt 15 x 10 cm)*

 • Integrert utmatingsskuff

 • Nytt varmesystem

 • Epson Cloud-løsningsport

* Standardkvalitet, sammenlignet med forgjengeren, SL-D800

SL-D1000 og SL-D1000A vil være tilgjengelig fra slutten av året.