Epson introduserer prisgunstige 4-i-1-blekkskrivere for små bedrifter og hjemmekontorer

Epson introduserer prisgunstige 4-i-1-blekkskrivere for små bedrifter og hjemmekontorer

Epson har lansert tre kompakte 4-i-1-blekkskrivere til fordelaktige priser, spesielt beregnet for hjemmekontorer og små bedrifter. De nye tilskuddene til WorkForce-serien er små og plassbesparende og har funksjoner som er uunnværlige for mindre kontorer, blant annet tosidig utskrift, Wi-Fi, Wi-Fi Direct og LCD-fargeskjerm med berøringsfunksjonalitet. Alle gir kostnadseffektive utskrifter av høy kvalitet.

- Disse nye og kompakte WorkForce-skriverne gir 4-i-1-funksjonalitet til en overkommelig pris og er ideelle for små bedrifter og hjemmekontorer. Tosidig utskrift, automatiske dokumentmatere og raske, laserlignende resultater – det er blekkskriverteknologi på sitt beste, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF og WF-2630WF kan alle skrive ut, skanne, kopiere og fakse og har i tillegg Wi-Fi pluss Wi-Fi Direct® for trådløs utskrift uten nettverk. Alle skriverne leveres som standard med en 30-arks automatisk dokumentmater og en 1 200 dpi skanner med OCR.

WF-2660DWF og WF-2650DWF gir utskrifter av profesjonell kvalitet. De bygger på Epsons egen PrecisionCore-teknologi, en ny generasjon blekkskriverteknologi som gir utskrifter med førsteklasses farge, kvalitet og holdbarhet på en rekke medier. Begge modellene har en 150-arks frontmatet papirskuff og mulighet for tosidig utskrift, og de kan skrive ut opptil 13 sider per minutt i svart-hvitt og 7,3 sider i farger .

Android-smarttelefon eller -nettbrett kan tilkobles via NFC-paring på toppmodellen WF-2660WF1, som også har Ethernet-tilkobling og en fargeberøringsskjerm på 6,8 cm.

WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF og WF-2630WF er utstyrt med Epson Connect, som gjør det mulig å skrive ut fra hvor som helst i verden, enten ved å sende dokumenter på e-post til skriveren eller bruke en ekstern skriverdriver. Epson Connect inkluderer Epson iPrint -appen for enkel utskrift via Wi-Fi fra smarttelefoner og nettbrett, og har i tillegg funksjoner for skanning til nettsky. Skriv ut direkte fra mobile enheter takket være kompatibilitet med Apple AirPrint og Google Cloud Print.

Alle modellene bruker Epsons hurtigtørkende DURABrite Ultra-blekk, som gir profesjonelle kvalitetsutskrifter som er vann- og viskefaste og tåler merkepenner. WF-2600-serien er kompatibel med blekk i 16-serien, som fås i standard patronstørrelse eller XL-størrelse. WF-2660DWF er også kompatibel med de svarte 16XXL-blekkpatronene med en utskriftskapasitet på opptil 1 000 sider . Spar opptil 30 % blekk med Epsons separate blekkpatroner – du bytter bare ut fargen du er tom for .

WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF og WF-2630WF er tilgjengelige til anbefalte utsalgspriser på henholdsvis kr 1795, kr 1295 og kr 955 inkl. mva.

Se pressemelding i pdf for fotnoter og nøkkelspesifikasjoner.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 73.000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com