Epson introduserer sin første mobile skanner for bedrifter

En av de letteste enhetene på markedet for digitalisering av dokumenter i felten

Epson introduserer sin første mobile skanner for bedrifter

Epson leverer nå mobile skannere og gjør det derfor mulig for forretningsfolk som selgere og messerepresentanter å administrere dokumenter på en enkel måte også mens de jobber borte fra kontoret. Den bærbare A4-skanneren WorkForce DS-30 er den første i denne nye serien, og lar ansatte med hjemmekontor og mobile ansatte i større bedrifter digitalisere papirarbeidet raskt og enkelt både på og ute fra kontoret.

DS-30 tilbyr førsteklasses mobilitet.   Kompakt og med en vekt på kun 325 gram er den en av de letteste forretningsskannerne på markedet og den tar opp lite plass. Den er lett å ta med seg hvor det skulle være og har strømforsyning via USB 2.0.

Alexiane Richard, produktsjef for dokumentskannere hos Epson Europe, sier: “Brukerne trenger ingen spesiell opplæring, siden grensesnittet er intuitivt og lettanvendelig. DS-30 er derfor allsidig og passer for alle, fra nybegynnere til avanserte brukere. Og uansett hvor man trenger å skanne og lagre papirdokumenter som visittkort eller signerte skjemaer, håndterer DS-30 dette enkelt og greit.”

DS-30 kommer også med en dokumentstyringspakke med avanserte funksjoner. EpsonScan-programvaren tilbyr et bredt utvalg av funksjonaliteter som søkbar PDF, utfallende RGB-farge, automatisk korrigering av skjevhet, automatisk sidegjenkjennelse, sikker PDF, tekstforbedring, automatisk områdesegmentering og fjerning av hulling. Abbyy Fine Reader-programvaren tilbyr optisk tegngjenkjenning og Presto! BizCard 5 hjelper deg å administrere visittkort.

Knytter man til Epsons Document Capture Pro-programvare, som kan lastes ned gratis fra Epson-nettstedet, kan DS-30 integreres sømløst i bedriftens arbeidsprosesser via de vanligste dokumentstyringssystemene for Windows. Den kan brukes til mer enn bare skanning, siden DS-30 i kombinasjon med Document Capture Pro tilbyr en rekke "skann til"- funksjoner, med skann-til-nettsky, skann-til-e-post og skann-til-SharePoint samt mange andre dokumentbehandlingsfunksjoner, som for eksempel strekkodegjenkjenning og støtte for sonebasert tegngjenkjenning av OCR-A og OCR-B.

WorkForce DS-30 er tilgjengelig fra januar, og prisen vil ligge på 1.745,- inkl mva

Nøkkelfunksjoner:

·         bærbar arkmatet A4-skanner til forretningsbruk

·         kompakt størrelse på 276 x 50 x 36,5 mm

·         en av de letteste kontorskannerne som er tilgjengelige med en vekt på 325 g

·         USB 2.0-strømforsyning

·         skanneoppløsning på opptil 600 dpi

·         enkel skanneprosess og intuitivt brukergrensesnitt

·         effektive skannefunksjoner som automatisk størrelse, automatisk rotering, korrigering av skjevhet og søkbar PDF, med Epson Scan

·         integrering og dokumentskanning uten ekstra kostnad med Epson Document Capture Pro for Windows-brukere som er tilgjengelig for gratis nedlasting

·         "direkte-skann-til"-funksjoner med Document Capture Pro: nettsky, e-post, SharePoint, FTP, web, utskrift osv.

·         Abbyy Fine Reader sprint Plus er inkludert for optisk tegngjenkjenning

·         administrasjon av visittkort med Presto! BizCard 5

·         støtte for visittkort og plastkort

·         støtte for Twain- og WIA-drivere

·         ENERGY STAR-kvalifisert for redusert strømforbruk

·         PC- og Mac-kompatibilitet