Epson introduserer to fotoskrivere for fagfolk som verdsetter nøyaktighet og dybde i bilder samt en enkel design

SureColor SC-P900 og SC-P700 er fotoskrivere av høy kvalitet for designbevisste fotografer og kunstnere

Epson introduserer to fotoskrivere for fagfolk som verdsetter nøyaktighet og dybde i bilder samt en enkel design

14. mars 2020– Epson har annonsert to avanserte og brukervennlige fotoskrivere, SureColor SC-P700 og SC-P900. Selv om profesjonelle fotografer helt klart er hovedmålgruppen, vil disse to kompakte og lette skriverne også ha sterkt appell til kunstnere, studioer, fotobutikker samt mer ambisiøse amatør- og halvproffe fotografer.

Det som slår en umiddelbart er hvor lite skriveraktig de ser ut: Dette springer ut av en designfilosofi som vi kom frem til gjennom brukerundersøkelser og et ønske om å lage fotoskrivere som er like estetisk tilfredsstillende som utskriftene de lager. Både SC-P700 (opptil A3+) og SC-P900 (opptil A2+) tar i bruk teknologi som gir bedret overflatetrykk, karbonsvart-modus og UltraChrome Pro 10-blekk, for en mer intens, dyp svarttone. Andre funksjoner:

 • Tre ulike papirbaner,for å kunne skrive ut på et bredt utvalg av medier
 • Svart D-maks-verdi på 2,91
 • 4,3-tommers optisk LCD-berøringsskjerm(kan brukes med hansker) med tilpasningsdyktig GUI
 • Epson Media Installerfor brukervennlighet
 • Utvidet blå fargeskalafor å gjengi svært realistiske bilder
 • Svarte blekk (PK/MK)alltid tilgjengelig
 • Epson-skriveroppsett– forbedret funksjonalitet og fleksibilitet for å gjøre det raskt og enkelt med fargestyrt utskrift
 • Integrert, spindelfri rulleenhetpå SC-P700, valgfritt for SC-P900
 • Nytt automatisk arkfôringssystem(ASF) for problemfri mating av medier for kunst.
 • Det minste fotavtrykketog letteste i sin klasse
 • Forbedret tetningfor å beskytte mot støv og smuss

Boris Creischer, produktsjef for fagseksjonen i Epson Europe, sier: «Vi er overbevist om at disse skriverne vil være ideelle for de som arbeider i en rekke kreative bransjer og som har et skarpt øye for detaljer. I tillegg er de attraktive for de som liker toppytende utstyr som også er estetisk tiltalende. Det høres kanskje ut som en klisjé, men både SC-P700 og SC-P900 klarer å kombinere form og funksjon – med glimrende resultat. Nøyaktigheten og kvaliteten på det som skrives ut, er ytterligere forbedret av de aller dypeste svarte toner og et utvidet blått fargespekter, for å produsere ultrarealistiske utskrifter. Alt dette utgjør en del av Epsons komplette utskriftsløsning, som inkluderer maskinvare, programvare, blekk og papir. Vi er overbevist om at disse nykommerne i P-serien vil skape begeistring blant kreative fagfolk som setter pris på fotografisk utskriftskvalitet og et forfriskende subtilt produktdesign.»

SC-P700 og SC-P900 blir tilgjengelig i Vest-Europa fra april 2020 og i alle EMEAR-områder fra august 2020.