Epson kåret til beste stor-stand ved ISE 2017 - se videoene

Epson er tildelt prisen for beste stor-stand (over 100m²) ved Integrated Systems Europe (ISE) i Amsterdam. Den prestisjefylte kåringen er en del av ISE Stand Design Awards og ny av året.

Epson kåret til beste stor-stand ved ISE 2017 - se videoene

Prisen ble delt ut av ISE i samarbeid med Exhibitor Magazine og juryen bestod av profesjonelle utstillingsaktører. En rekke kriterier ble vurdert, som i hvilken grad standene kommuniserte utstillernes nøkkelbudskap, om rom, grafikk og lys ble brukt effektivt, hvor enkelt det var å orientere seg for besøkende og generelt inntrykk.

Epson-standen ble designet for å vise hvilken lysstyrke og effektivitet selskapets 3LCD-teknologi gir, i tillegg til smartbrillene Moverio. Den mest iøynefallende delen av standen var en demonstrasjon av teknologi for projektormapping via EB-L25000U-serien, for øyeblikket de mest lyssterke projektorene på markedet. Her kunne besøkende oppleve en vegghengt Formel 1-bil bli dekorert med fargerike mønstre.

Dette ble støttet av fargerike demoer av andre installasjons,- forretnings,- mobile- og undervisningsprojektorer med ultra-kort projeksjonsavstand. På standen, som hadde et moderne uttrykk og romslig følelse, kunne man også møte bransjeeksperter og Epson-representanter.

- Stand-design er svært viktig for både merkevareidentitet, visning av produktenes unike egenskaper og ikke minst for å skille seg ut i en støyete messehall. Vi legger mye hardt arbeid og tankekraft i stand-utforming, så det er veldig gledelig å bli belønnet for innsatsen. Takk til ISE og Exhibitor Magazine på vegne av hele teamet for å tildele oss den første prisen, sier Neil Colquhoun, executive director of professional displays i Epson Europe.

Se videoen fra partnereventet og projektormappingen:

Om Epson
Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av japanske Seiko Epson Corporation, har nærmere 73 000 ansatte i 91 selskaper rundt om i verden, og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1551 millioner euro i regnskapsåret 2014. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com/