Epson lanserer allsidig projektorserie for hele familien

Se filmer i høy oppløsning hjemme og vis svært gode presentasjoner på kontoret

Epson lanserer allsidig projektorserie for hele familien

1. september 2015 – Epsons nye serie med allsidige og mobile projektorer er utviklet for både hjemme- og kontorbruk (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04). Uansett om projektorene brukes for å se på film, familiebilder eller presentasjoner, har produktserien en fleksibilitet som alle kommer til å like. Med bilder av høy kvalitet, brukervennlige funksjoner og med en elegant og bærbar design vil den eneste bekymringen være om den er tilgjengelig når du har tenkt å bruke den. 

Uansett om de er hjemme eller på kontoret, ønsker alle å se kvalitetsinnhold med slående farger som ser bra ut, selv i svært opplyste rom. Projektorene har 3LCD-teknologi som gir like høy lysstyrke for hvitt og farget lys; de er hele tre ganger så lyssterke som DLP-projektorer med én brikke[1]. I tillegg vises de minste detaljene med skarpe, klare svarttoner, noe som gir tydelige skyggedetaljer – alt takket være kontrastforholdet på 15 000:1, som er tilgjengelig for hele produktserien.

Kvalitetsbilder på et lerret på opptil 300 tommer gir en skikkelig kinoopplevelse. Skarpe og klare visninger av filmer, sportsarrangementer og spesielle begivenheter, og de som ønsker innhold i full HD-kvalitet, får den ultimate seeropplevelsen med EB-U04.

– Mobile projektorer må være allsidige nok til å kunne brukes på en rekke steder, og vi ønsket at denne serien skulle være til glede for hele familien. Projektorene kan ikke bare brukes av mor og far for å vise kvalitetspresentasjoner på jobb og på hjemmekontoret, barna kan også bruke dem for å se innhold på rommene sine, og hele familien kan samles og bruke projektoren for å se på film eller familiebilder i stuen, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge

Enkel installering gjør at brukerne kommer raskt i gang. Projektorene kan enkelt flyttes fra rom til rom hjemme eller på kontoret med bærevesken som følger med. Både vertikal og horisontal keystonekorrigering gjør at projektoren kan installeres i en rekke posisjoner uten at bildet forvrenges.

Når projektoren er installert, er det like enkelt å koble den til med en smartenhet som det er å skanne en QR-kode. Ved å laste ned iProjection-appen kan brukere vise bilder og dokumenter fra smartenhetene sine[2]. Alle modellene i produktutvalget har HDMI-inngang[3] for enkel avspilling av både digitalt og auditivt innhold i høy kvalitet.

Brukerne trenger ikke bruke tid på vedlikehold. Selv om projektoren brukes til å se en film hver dag, trenger ikke[4] lampen og filteret skiftes før det har gått 15 år.

Hele produktserien kan brukes overalt der du har behov for det, men EB-U32 og EBW32 er spesielt egnet for kontormiljøer. Allsidige EB-U32 har WUXGA-oppløsning, slik at innhold kan vises i opprinnelig oppløsning, herunder full HD. Med disse kan brukerne umiddelbart komme i gang med en rekke innebygde tilkoblingsmuligheter, og slik legge til rette for møter med produktivt samarbeid.

På begge modellene kan presentasjoner kringkastes til flere projektorer i et nettverk, slik at den kan vises på forskjellige steder. Brukerne på de forskjellige stedene kan til og med dele eget innhold trådløst fra enhetene sine til alle som er i møtet. Alle disse nyttige funksjonene er også tilgjengelig for alle de andre modellene i produktserien ved hjelp av ELPAP 10-nøkkel for trådløst lokalnett (tilleggsutstyr).

Med tilleggsfunksjonen for delt skjerm kan familier som ikke blir enige om hva de skal se, og arbeidsglade multitaskere vise to ting samtidig eller til og med kombinere arbeid og fritid.

Den komplette utvalget av projektorer (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04) er i salg til anbefalte utsalgspriser på hhv. Kr. 7473, kr 5828, kr. 6070, kr. 5107, kr. 4191, kr. 4456, kr. 3582 og kr. 2312 inkl. mva.  

Nøkkelfunksjoner:

FunksjonEB-U32EB-U04EB-W32EB-W31EB-X31
Eksepsjonelt høy bildekvalitet takket være Epsons 3LCD-teknologi
Like høy lysstyrke for hvitt og farget lys3 200 lm3 000 lm3 200 lm3 200 lm3 200 lm
Opprinnelig oppløsningWUXGAWUXGAWXGAWXGA●GA
Bedre, klarerer detaljer med høyt kontrastforhold (15 000:1)
Lang lampelevetid (5000 timer i normalmodus/10 000 timer i økonomimodus)
Vedlikeholdssyklus på 10 000 timer for luftfiltre reduserer vedlikeholdstid og -kostnader
Praktisk plassering med horisontal keystonekorrigering
Automatisk vertikal keystonekorrigering
Wi-Fi-tilkobling (via ELPAP10-adapter) som tilleggsutstyrInnebygdInnebygd
iProjection- (via ELPAP10-adapter) og QR-kodetilkoblingAdapter er ikke nødvendigAdapter er ikke nødvendig
Delt lerret for projisering av to visninger samtidig
Innebygd høyttaler på 2 W
HDMI-inngang for digital video og lyd2 x HDMI2 x HDMI
A/V Mute-knapp og tidsur
Med funksjonen for visning fra flere PC-er kan du vise innhold fra fire enheter samtidig (via ELPAP10-adapter)Adapter er ikke nødvendigAdapter er ikke nødvendig
Med moderatorfunksjon kan verten ta styring over vist innhold fra eksterne enheter.
Nettverkprojisering for enkelt å sende presentasjoner til flere projektorer på et nettverk (via adapter ELPAP10)Adapter er ikke nødvendigAdapter er ikke nødvendig
OSD-innstilinger for flere projektorer
 
FunksjonEB-S31EB-W04EB-S04
Eksepsjonelt høy bildekvalitet takket være Epsons 3LCD-teknologi
Like høy lysstyrke for hvitt og farget lys3 200 lm3 000 lm3 000 lm
Opprinnelig oppløsningSVGAWXGASVGA
Bedre, klarerer detaljer med høyt kontrastforhold (15 000:1)
Lang lampelevetid (5000 timer i normalmodus / 10 000 timer i økonomimodus)
Vedlikeholdssyklus på 10 000 timer for luftfiltre reduserer vedlikeholdstid og -kostnader
Praktisk plassering med horisontal keystonekorrigering
Automatisk vertikal keystonekorrigering
Wi-Fi-tilkobling (via ELPAP10-adapter) som tilleggsutstyr
iProjection- (via ELPAP10-adapter) og QR-kodetilkobling
Delt lerret for projisering av to visninger samtidig
Innebygd høyttaler på 1 W2 W
HDMI-inngang for digital video og lyd
A/V Mute-knapp og tidsur
Med funksjonen for visning fra flere PC-er kan du vise innhold fra fire enheter samtidig (via ELPAP10-adapter)
Med moderatorfunksjon kan verten ta styring over vist innhold fra eksterne enheter.
Nettverkprojisering for enkelt å sende presentasjoner til flere projektorer på et nettverk (via adapter ELPAP10)
OSD-innstilinger for flere projektorer
 

Om Epson

Epson er en ledende global aktør med løsninger for så forskjellige områder som kontor, hjem, handel og industri, der målet er å stadig overgå markedets forventninger. Epsons produktutvalg favner om alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer, og baserer seg på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy nøyaktighet.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 700 ansatte og en omsetning på 1 517 millioner euro i regnskapsåret 2013.

http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Fargelysstyrke (Color Light Output) ble målt i henhold til IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere avhengig av bruksforholdene. Ledende Epson 3LCD-projektorer til bedrifter og utdanningssektoren sammenlignet med ledende DLP-projektorer med én brikke basert på NPD-data for juni 2013 til mai 2014 og forskningsdata fra første til tredje kvartal 2013.

[2] Har trådløs tilkobling via ELPAP10-nøkkel for trådløst lokalnett (gjelder bare EB-U04, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04).

[3] Både EB-U32 og EB-U04 hat to HDMI-innganger. Alle andre modeller har én.

[4] Levetid for lampe og filter på 10 000 timer i økonomimodus. Basert på en typisk filmlengde på 105 minutter når projektoren er i økonomimodus.