Epson lanserer dedikert spillprojektor

Ideell for større, lysere og bedre spillopplevelser

Epson lanserer dedikert spillprojektor

1. september 2013 –Verdens ledende projektorprodusent[1] lanserer en ny dedikert videospillprojektor, EH-TW5200. Den har  ny hurtigmodus for svært lav forsinkelsestid (lag), i tillegg til høyt kontrastforhold samt ny MHL-tilkobling for avspilling av innhold fra smarttelefoner eller nettbrett.

EH-TW5200 skaper lyssterk 2D- og 3D-spillgrafikk i full HD, og er ideell for spillere som vil investere i en storskjerm for å få mest mulig ut av spillkonsollen.

Ved å bytte til hurtigmodus kan brukerefå en ubegrenset opplevelse av fartsfylte videospill uten forsinkelse, noe som er viktig for flerspillerturneringer og skytespill (FPS) der det kreves lynrask reaksjonstid. Det høye kontrastforholdet på 15 000:1 betyr at både veldig mørke, skyggefulle filmsekvenser og selve spillgrafikken ser skarp og klar ut, og ikke blir utvasket. Og takket være Epsons 3LCD-teknologi og like høy lysstyrke for hvitt som for farget lys (2000 lumen), kan brukerne nyte spill uten å måtte sitte i mørket.

EH-TW5200 er også en av Epsons første spillprojektorer som gjør at brukere kan spille av innhold – blant annet bilder, videoer og musikk – direkte fra smarttelefoner eller nettbrett, takket være MHL-inngangen.

- Projektoren er utviklet for å gi et løft fra en tradisjonell flatskjerm-TV. Den gir brukeren større, lysere og bedre spillopplevelser. Projektoren har ikke bare 2D- og 3D-projisering i full HD og en  rekke andre funksjoner som gjør spillopplevelsen bedre. Den kan også tilpasses  til mange ulike miljøer. Med en skjermstørrelse som enkelt kan variere mellom 30 og 300 tommer samt keystonekorrigering for justering av bildet uansett hvilken vinkel projektoren har, er det ikke avgjørende at du har tilgang til et stort, åpent område for å kunne projisere innhold med høy oppløsning, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

EH-TW5200 er kompatibel med Epsons 3D-briller, som har aktiv lukker, benytter radiobølgekommunikasjon (RF) og lades opp via USB.[2] Disse selges separat for kroner 641 (anbefalt utsalgspris inkl. mva). Med radiobølgekommunikasjon (RF) kan disse lette 3D-brillene brukes i en avstand på opptil ti meter fra projektoren.

EH-TW5200 kommer i salg i oktober til en anbefalt utsalgspris på kroner 7298 inkl. mva.

Funksjoner

Full HD, storskjermopplevelse i 1080p

Eksepsjonelt høy bildekvalitet takket være Epsons 3LCD-teknologi

Lik lysstyrke for både hvitt og farget lys på 2000 lumen

Stor skjermstørrelse – fra 30 til 300 tommer

Dype svarttoner – kontrastforhold på 15 000:1

Lang lampelevetid på 4000 timer

Hurtigmodus som fjerner nesten all bildeforsinkelse – perfekt for spilling

MHL-HDMI-tilkobling for innhold fra smarttelefoner og nettbrett

USB-oppladbare briller med aktiv lukker og lav vekt for 3D-visning (medfølger ikke)

Juster det projiserte bildet på en enkel måte med manuell horisontal keystoneforskyvning og automatisk vertikal keystonekorrigering (+/– 30°)

Fire fargemoduser for 2D-bilder (Living Room (stue), Dynamic (dynamisk), Theatre (kino) og Game (spill)); to fargemoduser for 3D (3D Dynamic (dynamisk 3D) og 3D Theater (3D-kino))

Innebygd toveishøyttaler

Tre års lampegaranti (2000 timer)

Om Epson

Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika, og det ligger i Amsterdam. Epson Europe hadde 1727 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050
http://eco.epson.com/[1] Kilde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2] Epsons aktive 3D-briller med RF inngår i Full HD 3D Glasses Initiative, www.fullhd3dglasses.com