Epson lanserer den første portable projektoren med QR-kodetilkobling

Epson lanserer den første portable projektoren med QR-kodetilkobling

Epson har lansert den første portable projektoren for bedrifter med QR-kodetilkobling. EB-W28 er konstruert for å gjøre samarbeid og deling av innhold fra smartenheter enkelt og raskt. Den portable 3LCD-projektorens banebrytende QR-kodefunksjon er en del av Epsons arbeid for å gi deg verdens beste interaktive projektoropplevelser.

- iProjection QR-kodetilkoblingen gjør det enkelt for alle med en smarttelefon eller et nettbrett å koble seg til EB-W28. Når Epson iProjection-appen har blitt lastet ned til en smartenhet, er det bare å skanne en QR-kode som blir projisert av EB-W28. Det har aldri vært enklere å ta det du ser på en smartenhet og dele det med et større publikum, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge

QR-kodetilkoblingen er bare en av funksjonene som øker valgfriheten, fleksibiliteten og gjør det enkelt å koble til EB-W28. HDMI-inngangen er MHL-klar, som gjør tilkobling med lyd og video fra smartenheter mulig via en kabel. Denne nye modellen er konstruert for å gi høy bildekvalitet og fleksibel plassering i rommet ved hjelp av keystonekorrigering og optisk zoom.

Skjermdelingsfunksjonalitet gjør det enkelt å foreta sammenligner i møter, og firmware-oppdateringen og OSD (On Screen Display)-menykopifunksjoner betyr mindre nedetid og enklere installasjon av flere projektorer. Med WXGA-oppløsning, et kontrastforhold på 10.000:1 og en lysstyrke på 3000 lumen bruker EB-W28 Epsons 3LCD-teknologi til å garantere like høy lysstyrke for farget og hvitt lys, og inntil tre ganger så lyssterke farger som ledende konkurrenter.

EB-W28 er først og fremst konstruert for bruk i små forretningslokaler og små kontorer. Den er lett nok til å kunne flyttes enkelt og raskt mellom møterommene. Epson Network Projection (for deling av tilpassede innstillinger på tvers av flere projektorer) og Multi-PC Projection-programvare er inkludert, det siste gir muligheten for "moderator-kontroll" og opptil 50 brukere kan dele innhold.

EB-W28 kommer i salg i september og koster kr. 4033,- eks. mva.

Se pressemelding i PDF for fotnoter og nøkkelspesifikasjoner.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 73.000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com