Epson lanserer den lille, men kraftige WorkForce Pro-serien

Plassbesparende, kostnadseffektive og effektive 4-i-1-enheter

Epson lanserer den lille, men kraftige WorkForce Pro-serien

20. mars 2017 – Epsons nyeste WorkForce Pro-modeller (WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF og WF-4740DTWF) beviser at gode ting kan komme i en liten innpakning. De stilige og kompakte WorkForce Pro-modellene forbedrer utskriftsopplevelsen med høye hastigheter, imponerende blekkapasitet, intuitive berøringspaneler og mange flere funksjoner.

Lee Withers, produktsjef i Epson Europe, sier: "Moderne bedrifter – fra hjemmebaserte bedrifter i oppstartsfasen til etablert småbedrifter – trenger kostnadseffektivt, pålitelig og kompakt utstyr som lar dem å drive virksomheten effektivt. Enten det er vår WF-3720DWF, som er ideell for hjemmekontorbrukt, eller WF-4740DTWF, som kan utføre mer krevende oppgaver i kontorbaserte småbedrifter med flere brukere, har vi en modell som passer."

Når plass er en viktig faktor for et hjemmekontor eller en småbedrift, tilbyr Epsons nyeste 4-i-1-enheter i WorkForce Pro-serien en kompakt løsning for utskrift, skanning, kopiering og faks. Samtidig som de er designet for bedrifter, er de stilrene og elegante med en stor LCD-berøringsskjerm. De elegante sidene gjør at disse modellene kan plasseres hvor som helst og se bra ut fra alle vinkler.

Vi i Epson forstår at alle kontorer trenger pålitelig, rimelig og effektivt utstyr som gjør at de enkelt kan utføre arbeidsoppgaver. Derfor har WorkForce Pro-modellene PrecisionCore-skrivehodeteknologi. Den er kjent for sin hastighet, kvalitet, driftssikkerhet og effektivitet, og leverer utskrifter i profesjonell kvalitet.

Kombinert med Epsons DURABrite Ultra-blekk leverer WorkForce Pro-modellene profesjonelle dokumenter som er bestandig mot vann, flekker og merkepenner. Blekket leveres enkeltvis, slik at man bare trenger å erstatte fargen man er tom for. XL-patronen har også en utrolig kapasitet på opptil 2600 sider i svart-hvitt og 1900 sider i farger[1] – slik at bedrifter kan redusere kostnadene og bruke mindre tid på å bytte patroner.

Den automatiske dokumentmateren, utskriftshastigheter på opptil 24 sider i minuttet[2], rask tosidig utskrift og 250-arks papirskuffer hjelper brukerne med å øke produktiviteten og utføre daglige oppgaver raskt. Med WF-4740DTWF reduseres behovet for å fylle på papir ytterligere takket være en ekstra 250-arks papirskuff.

WorkForce Pro-modellene er utformet for den moderne arbeidsplassen og omfatter en rekke funksjoner for fleksibel utskrift og skanning. Wi-Fi-tilkobling gjør det mulig å skrive ut fra hvor som helst på kontoret, Wi-Fi Direct gjør det mulig å skrive ut fra kompatible trådløse enheter uten et Wi-Fi-nettverk, og NFC gjør det mulig å skrive ut ved å berøre skriveren med en Android-kompatibel enhet[3]. I tillegg har vi Epsons kostnadsfrie apper og løsninger for mobil utskrift, inkludert Email Print, som gir brukerne muligheten til å sende elementer til utskrift fra nesten hvor som helst i verden[4]. Det er også enkelt å dele og organisere dokumenter med Scan-to: e-post, sky, FTP og nettverk. WF-4740DTWF gir også støtte for LDAP-adressebok for enkel integrering i bedriftsmiljøet, som gjør den ideell for deling av dokumenter på kontorer.

WorkForce Pro modellene: WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF og WF-4740DTWF er tilgjengelige fra april 2017.

Nøkkelfunksjoner

WF-3720/25DWF

WF-4720/25DWF

WF-4740DTWF

Kompakt, plassbesparende design

Tosidig utskrift

ISO-utskriftshastigheter2

(svart/farger)

20/

10 spm

20/

20 spm

24/

22 spm

DURABrite Ultra-blekkpatroner

Pakke 34

Pakke 35

Pakke 35

XL-blekk (utskrevne sider i svart/farger)1

1100/

950

2600/

1900

2600/

1900

Kapasitet for papirskuff

250 ark

250 ark

500 ark

(x2 skuffer)

Størrelse på LCD-berøringsskjerm

6,8 cm

2,7 tommer

6,8 cm

2,7 tommer

10,9 cm

4,3 tommer

Automatisk dokumentmater

35-arks ensidig

35-arks ensidig

50-siders tosidig

Epson Connect4: Epson iPrint, Email Print, Scan-to-Cloud, Remote Print Driver

Tilkobling: trådløs, Wi-Fi DirectTM, Ethernet

NFC3: Berør for å koble til og skrive ut

Scan-to: e-post, sky, FTP, nettverk

Støtte for LDAP-adressebok

-

-

 

–Slutt–

Merknader til redaktører

Om Epson
Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg og robotikk.
Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har nærmere 73 000 ansatte i 91 selskaper rundt om i verden, og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1577 millioner euro i regnskapsåret 2015. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/


[1] Anslått antall sider basert på ISO/IEC 24711/24712. Den faktiske kapasiteten varierer etter bruksforholdene og bildene som skrives ut.  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.epson.eu/pageyield

[2]WF-4740DTWF. Fastsettes i henhold til ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittlig ESAT for test av standard ensidige A4-utskrifter i kontorkategorien. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.epson.eu/testing

[3]Krever NFC- og Wi-Fi Direct-aktivert enhet med Android OS 4.0 eller høyere. Krever nedlasting av Epson iPrint-appen fra Google Play.

[4]Epson iPrint krever trådløs tilkobling til Internett og skriverappen fra Epson. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever tilkobling til Internett. Hvis du vil ha mer informasjon om støttede språk og enheter, kan du besøke www.epson.no/connect