Epson lanserer den nesten vedlikeholdsfrie fargesumblimeringsskriveren SureColor SC-F6300

Produser trykte tekstiler og profileringsartikler av høy kvalitet

Epson lanserer den nesten vedlikeholdsfrie  fargesumblimeringsskriveren SureColor SC-F6300

20. juni 2019– Ved å bygge på suksessen til forgjengeren SureColor SC-F6200 har Epson lansert den nye 44-tommers fargesublimeringsskriveren SC-F6300. SC-F6300 har blitt utviklet for tekstilprodusenter, fotostudioer og profileringsbedrifter og har forbedret brukerproduktivitet og redusert nedetid. Dette oppnås gjennom enkel installasjon, enkelt vedlikehold og en tilleggspakke med programvare som gjør at brukerne kan administrere utskriftseffektiviteten på en bedre måte.

Neil Greenhalgh, produktsjef i Epson Europe, sier følgende: «Epsons skriverarv snakker for seg selv, og vi gleder oss over å kunne tilby brukerne den komplette produksjonspakken for ro i sjelen og bekvemmelighet. Vi har også sørget for at installasjon og vedlikehold er enkelt. Så enkelt at det ikke er nødvendig med noen spesialkunnskaper eller -verktøy. Vi er trygge på at vi har utviklet en fargesublimeringsskriver som vil sørge for at bedriften kjører med maksimal effektivitet og som krever lite brukerinngripen.»

Programvarepakken for SC-F6300 omfatter: Epson Edge Print RIP, støtte for Epson Edge Dashboard (inkludert EMX-profiler) og Epsons LFP Accounting Tool. Disse tilbyr den beste programvarestøtten for å hjelpe bedrifter med å effektivisere driften, og analysere kostnader og lønnsomhet på en bedre måte.

Alle nye funksjoner og forbedringer er der for å redusere brukernes totale eierkostnader. Enkel brukertilgang og vedlikehold av skrivehode minimerer behovet for å tilkalle en tekniker. Enkel oppstart fra den blir levert sørger for at bedriftene kan komme i gang så raskt som mulig. Oppspolerenheten (ekstrautstyr) fra Epson gir mer kontroll over oppspolingskvaliteten. Den forbedrede spesifikasjonen av viktige deler øker produktets levetid og avkastningen.

Enten du produserer sportstopper, moteartikler, reklamegaver, krus, musematter, nøkkelringer eller telefondeksler, er SureColor SC-F6300 laget for å spille en viktig rolle i den sømløse leveringen av en komplett fargeutskriftsløsning. Én produsent – én komplett fargesublimeringspakke.

 

SureColor SC-F6300 vil være tilgjengelig i juli.