Epson lanserer en 2 000 lumen WXGA lyssettingsprojektor for butikker, gallerier og museer

LightScene EV-100 - diskré visuelt design som glir rett inn i fremvisninger og utstillinger, med enkel installasjon og betjening

Epson lanserer en 2 000 lumen WXGA lyssettingsprojektor for butikker, gallerier og museer

6. februar 2018– Epson har lansert LightScene EV-100-serien, en ny type projektor som utvider selskapets tilstedeværelse innen skilt- og lyssettingssektoren. Med et elegant og stillegående design, tilgjengelig i svart eller hvitt og laget for å passe inn i bakgrunnen, kan WXGA-projektoren EV-100 på 2 000 lumen fungere som en projektor eller en spotlight uten å distrahere seere fra emnet.

LightScene EV-100 sin diskré utforming er ideell for visuelle miljøer som for eksempel utstillingslokaler, utstillingsvinduer, museumsutstillinger og kunstinstallasjoner, der minimalt visuell rot er avgjørende. Den kan brukes til å gi informasjon, vise video eller bevegelige mønstre, og til og med projisere bilder på små gjenstander.

"LightScene EV-100 er det første steget mot en helt ny type projektor for Epson, og et velkomment tilskudd til vårt utvalg av løsninger for laserskilting. Designet er stilig og visuelt diskret, uten at det kompromisser med ytelse, fleksibilitet og pålitelighet", sier Stian Georg Andresen, Business Account Manager i Epson Norge.

Epsons fleksible laserteknologi gir EV-100 et stort utvalg monteringsalternativer. Den kan projisere fra alle vinkler, og kan monteres i taket, på gulvet eller på en lysskinne¹, uten å kreve spesialisert installasjon og oppsett. Den kan også projisere portrettvisning, og flere enheter kan brukes til kantblanding for visning på større områder.

LightScene EV-100 leveres med Epson Projector Content Manager-programvare, som gjør at én eller flere spillelister enkelt kan lastes med SD-kort og endres ved hjelp av fjernkontrollen, uten behov for en datamaskin. Med programvaren kan du også legge til overleggseffekter, inkludert farger og formfiltre for å legge til rette for fargede og uvanlig formede bilder, i tillegg til å opprette og redigere spillelister, tidsplaner og egendefinerte filtre.

Som med alle laserprojektorer fra Epson, tilbyr EV-100 pålitelig "monter og glem"-pålitelighet, med en forseglet filterløs struktur for å øke motstandsdyktigheten mot støv, og en 20 000 timers, fem års garanti.

LightScene EV-100 er tilgjengelig fra juni 2018.

Viktige funksjonerEV-100EV-105
KabinettfargeHvitSvart
Laserlyskilden sørger for vedlikeholdsfri ytelse i 20 000 timer med fem års garanti
WXGA-oppløsning for skarphet og lesbarhet
Eksepsjonelt høy bildekvalitet takket være Epsons 3LCD-teknologi
Over 2 500 000:1 dynamisk kontrastforhold
2 000 lumen lysstyrke for farget lys
Forseglet filterløs struktur øker motstandsdyktigheten mot støv for enestående pålitelighet
30–133 tommers skalerbar skjermstørrelse betyr iøynefallende bilder, enkel lesbarhet og enestående allsidighet
Kan roteres 360 grader i alle retninger og støtter portrettvisning for full fleksibilitet i montering
Koble til et SD-kort for å spille av innhold uten PC-tilkobling.
Nettverksstøtte via LAN (RJ45)-kabel muliggjør kontroll via nettleser eller iProjection
Én eller flere spillelister kan programmeres for bruk hele dagen, og kan enkelt betjenes av de ansatte via fjernkontroll
Med Epson Projector Content Manager-programvaren kan du opprette og redigere spillelister, tidsplaner og egendefinerte filtre
Med OSD-kontrollpanelfunksjonen kan du justere projektorinnstillinger ved hjelp av en nettleser eller en smartenhet.
3LCD-projeksjon betyr ingen regnbueeffekt, noe som kan ses med DLP-projektorer med én brikke
Spotlight-modus gjør at EV-100 kan brukes som en tradisjonell spotlight
Overleggseffekter inkludert farge- og formfiltre for å gi fargetoner og uvanlig formede bilder
1. Gulvstativ og lysskinne vil være tilgjengelig som tilleggsutstyr.