Epson lanserer en kompakt fotoskriver for kommersiell bruk som støtter et bredt spekter av formater

SureLab SL-D800 tilbyr fotobutikker og profesjonelle fotografer bedre utskriftsfleksibilitet, hastighet og kvalitet, for å øke forretningsmulighetene.

Epson lanserer en kompakt fotoskriver for kommersiell bruk som støtter et bredt spekter av formater

1. mai 2019– I dag lanserer Epson SureLab SL-D800, en fotoproduksjonsskriver for kommersiell bruk, som er utviklet for fotobutikker og de som ønsker å utvide utskriftsvirksomheten med et større utvalg tjenester for kundene sine, samtidig som miljøpåvirkningen minimeres. Den er ideell for fotoproduksjonsbedrifter, uavhengige fotobutikker, arrangementsfotografer, minilaber, kopibutikker og selvbetjeningsterminaler, i tillegg til bedrifter som har behov for å skrive ut blandede utskrifter med høy kvalitet etter behov på en lang rekke medier og formater.

 

For å kunne utvide brukerens bruksområder og møte de stadig endrende behovene og kravene, er SL-D800 utformet med tanke på mediefleksibilitet. Den støtter glanset, halvglanset og matt papir med rullbredder fra 89 mm til 210 mm og lengder på 50 mm til 1000 mm. Dette kompletteres med en imponerende produksjonshastighet på 360 (15 x 10 cm) bilder per time (PPH) og høy utskriftskvalitet, med et stort fargespillerom, dype svarttoner og enestående glansnivå.

 

Det som forbedrer SureLab D800s kostnadseffektivitet, er de lange serviceintervallene og lave vedlikeholdskrav, som øker produktiviteten og sikrer at brukerne kan tilby kundene en mer konsistent og pålitelig tjeneste. Strømforbruk og støynivå har også blitt merkbart redusert takket være avansert varme-og viftehåndtering i standby-modus. Denne forbedrede kostnadseffektiviteten gjør den allerede rimelige SL-D800 til en enda mer attraktiv løsning for kommersielle fotoutskrifter.

 

Michaela Stolle, produktsjef hos Epson Europe, sier: «SureLab SL-D800 bygger på suksessen til forgjengeren, SL-D700 og alle forbedringene er i henhold til kundenes krav. SL-D800 er kompakt (samme størrelse som SL-D700), robust og bygd for fart, fleksibilitet og kommersielle fotoutskrifter av høy kvalitet. Den er laget for å vare og passer sømløst inn i arbeidsmiljøet takket være den stive, solide utskriftsskuffen og forbedret spindelutforming. Dessuten reduseres enhver nedetid betydelig på grunn av den intuitive rullbyttingen i to trinn. Det å kunne være i stand til å levere den komplette løsningen for brukerne er en stor fordel, og vi leverer også Epson-blekk, papir og programvarestøtte – noe som sparer verdifull tid sammenlignet med andre leverandører. Den er en ønsket tilskudd i SureLab-serien.»

 

Enten den brukes som en enkelt enhet eller som en del av en effektiv produksjonsflåte, tilbyr denne kommersielle fotoskriveren kvalitetsutskrifter til svært lave totale eierskapskostnader.

 

SureLab SL-D800 er tilgjengelig fra juni 2019.