Epson lanserer en ny forretningsmodell for å møte kundenes etterspørsel etter svært rimelige utskrifter i hverdagen

Epson lanserer en ny forretningsmodell for å møte kundenes etterspørsel etter svært rimelige utskrifter i hverdagen

25. september 2014 – For å møte markedets ønske om svært rimelige utskrifter i hverdagen, uten blekkpatroner, har Epson utviklet EcoTank. Dette er en serie med blekktankskrivere som reduserer utskriftskostnadene med gjennomsnittlig 65 %.

Epsons EcoTank-produkter representerer en ny utskriftsmodell for vanlige forbrukere og små bedrifter. Utskrifter uten blekkpatroner er et supplement til Epsons tradisjonelle, blekkpatronbaserte forretningsmodell.

Det er flere faktorer som gjør denne generelle prisreduksjonen på utskrifter mulig, blant annet reduserte omkostninger i forbindelse med produksjon, pakking og transport av blekkpatroner – besparelser som kommer kundene til gode. Siden det følger med to års blekkforbruk i pakken, kan du skrive ut opptil 4000 sider med svart blekk og 6500 sider med farger før du trenger mer blekk.

- De siste fire årene har vi solgt over ti millioner produkter med blekktanksystemer over hele verden. Nå kan vi – med denne nye metoden – møte etterspørselen i Vest-Europa, der forbrukerne ønsker en tilsvarende rimelig utskriftsløsning uten blekkpatroner, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

- I over 20 år har vi vært et av de ledende selskapene for skrivere til forbrukermarkedet, og dette har gjort oss i stand til å identifisere behovet for enklere og mye rimeligere utskrifter i hverdagen. Det er derfor vi lanserer EcoTank. Vi kommer likevel til å fortsette å videreutvikle blekkpatronskrivere ved å forbedre de eksisterende WorkForce- og Expression-seriene for å møte den fortsatte etterspørselen etter blekkpatronbaserte modeller til hjemmebruk, kontorer og fotomarkedet. Når alt kommer til alt, handler det om å gi forbrukerne et valg, og tilby de produktene som dekker deres behov, legger Liland til.

EcoTank-produktene vil bli tilgjengelige fra oktober 2014.

Om produktene
EcoTank-skriverne bruker blekktanker med ekstremt høy kapasitet, som enkelt og effektivt kan etterfylles med originalblekk fra Epson. Skriverne klargjøres i tre enkle trinn: fyll blekktankene, slå på skriveren og klargjør blekksystemet, og når det er på tide å etterfylle, trenger du ikke blekkpatroner – bare enkle, rimelige flasker med blekk. Med dryppfrie helletuter er det enkelt å etterfylle tanken.

Både L355 og L555 kan skrive ut, kopiere og skanne, og L555 kan i tillegg brukes som faks, har en 30-siders automatisk dokumentmater og har en LCD-skjerm på to linjer som gjør den enda mer brukervennlig. De har Wi-Fi-tilkobling slik at de kan deles eller brukes fra flere steder i hjemmet, og Epson iPrint-kompatibiliteten gjør at du raskt og enkelt kan skrive ut dokumenter fra smarttelefoner og nettbrett.

Se pressemelding i pdf for fotonoter.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 73.000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com