Epson lanserer en serie av nye tekniske storformatskrivere på inngangsnivå for profesjonelle som krever presisjon og pålitelighet

SureColor SC-T3400 og SC-T5400 er utformet for de som trenger en profesjonell, teknisk skriver som har en lavere total eierkostnad

Epson lanserer en serie av nye tekniske storformatskrivere på inngangsnivå for profesjonelle som krever presisjon og pålitelighet

September 2018– Epson lanserte i dag to nye profesjonelle, tekniske skrivere på inngangsnivå: SureColor SC-T3400 24-tommers (skrivebord og gulvstående) skriver og SureColor SC-T5400 36-tommers gulvstående skriver. Disse modellene utfyller den tidligere lanseringen av lavkostnadsskriverne SC-T3100 og SC-T5100, og betyr at Epson nå tilbyr et komplett utvalg av tekniske skrivere for å møte behovene til profesjonelle tjenester i en rekke bransjer.

Enten du skriver ut CAD-, bygnings- eller konstruksjonstegninger eller GIS, så gir disse skriverne deg fantastiske utskrifter, hver gang. Hvis du er ingeniør eller arkitekt eller jobber med topografi, bystyring eller studier av territorier, er behovet for å skrive ut nøyaktig, presist, pålitelig og detaljert ytterst viktig. SC-T3400 og SC-T5400 er utformet for å oppfylle behovene til fagfolk som bygger omdømmet sitt på levering av perfekte utskrifter, hver gang.

Marco van Niekerk, produktsjef for profesjonell grafikk, Epson Europe, kommenterte: «Det er enkelt. Teknologien fokuserer på å gjøre deg mer produktiv. Enten du produserer svært detaljerte CAD-tegninger, fantastiske reklameplakater eller iøynefallende POS, så vil disse skriverne alltid imponere. Produktiviteten forsterkes ytterligere av blekkpatronene (110 ml og 350 ml) og UltraChrome XD2-blekk i fire farger som er flekk- og vannavstøtende.

 

«SureColor SC-T3400 og SC-T5400 er utformet for bedrifter som verdsetter presisjon og pålitelighet. Med imponerende totale eierkostnader, er skriverne utformet for fagfolk som ønsker å øke produktiviteten og kreativiteten», sier Marco van Niekerk. «Vi er glade for å ha bygget videre på Epsons rike arv på dette området, og forbedrer et allerede imponerende utvalg av tekniske skrivere. Ved å bygge videre på Epsons teknologi for å levere førsteklasses utskriftsytelse passer de sømløst inn på de fleste arbeidsplasser og lar brukere skrive ut trådløst fra nettbrett og smarttelefoner.»

Mer om SureColor SC-T3400 og SC-T5400

Dette lille utvalget av funksjoner illustrerer hvordan vi kan hjelpe bransjefolk til å operere på et høyere nivå:  

 

 • Brukervennlig– Selv når du er borte fra skrivebordet, sørger en serie med intuitive apper og brukervennlige funksjoner for problemfri utskrift.

   

 • Arbeidsflyt– Integreres sømløst inn i din eksisterende arbeidsflyt.

   

 • Utskrift uten kanter– Heldekkende utskrift uten kanter er tilgjengelig når dette er valgt (kun rull)

   

 • Driftssikkerhet– Selv sporadiske brukere kan forvente konsekvent utskriftskvalitet. Unik dyseverfisiseringsteknologi (NVT) bidrar til å forhindre feilutskrift.

   

 • Papirholder– Fanger opp papir etter utskrift.

   

 • Dette blekket renner ikke– Alle utskriftene er flekk- og vannavstøtende. Få dyp svartfarge og skarpe, tette linjer.

   

 • Direkteutskrift fra USB– Du kan skrive ut fra en USB-minnepenn eller andre lagringsenheter.

   

 • Papirkjerne –2- og 3-tommers kjerne følger med i esken.

   

 • Produktivitet –Støtter ruller opptil en maksimal diameter på 170 mm.

   

 • 4,3-tommers berøringsskjerm –Enkel å bruke, selv når du er borte fra skrivebordet.

   

 • Enkelt oppsett– Kom i gang raskt da alt er klart i esken.

SureColor SC-T3400, SC-T3400N (uten stativ) og SC-T5400 vil være tilgjengelig fra oktober 2018. SC-T3400 vil selges for EUR 1745, SC-T3400N for EUR 1595 og SC-T5400 for EUR 2095.