Epson lanserer fire nye projektorserier for bedrifter og utdanningssektoren som fremmer samarbeid og smarte presentasjoner

Serien omfatter ultramobile og interaktive modeller med avanserte funksjoner som bevegelseskontroll, skjermspeiling og eksternt arbeid

Epson lanserer fire nye projektorserier for bedrifter og utdanningssektoren som fremmer samarbeid og smarte presentasjoner

3. januar 2017Epson lanserer fire nye serier med projektorer som er tilpasset behovene til store selskaper, små og mellomstore bedrifter og utdanningssektoren. EB-1700-serien og EB-2000-serien er utviklet for små og mellomstore bedrifter og leverer effektive kvalitetspresentasjoner i Full HD med store skjermstørrelser. Enten man holder presentasjoner på reiser med våre ekstra portable modeller eller holder effektive presentasjoner på kontoret, vil de som er til stede, dra nytte av Full HD-oppløsning på 1080p, som sikrer overlegen bildekvalitet og høyt detaljnivå.

Førsteinntrykket teller i forretningsverdenen, og med EB-1700-serien kan du levere presentasjoner i stor skala som hjelper deg å formidle budskapet ditt, selv når du ikke er på kontoret. Med lett design og liten formfaktor, som enkelt får plass i en veske for bærbare datamaskiner, er den ideell for toppselgere og andre forretningsreisende som holder presentasjoner på farten. Som en kan forvente fra det ledende projektormerket[1], har denne modellen en rekke funksjoner som gjør at oppsettet og presentasjonen går raskt og enkelt, inkludert automatisk påslåing, automatisk kildesøk, horisontal og vertikal keystonekorrigering, tilpasning til skjerm og NFC for enkel tilkobling til enheten din. Bevegelseskontroller gjør det enkelt å veksle mellom dias ved å sveipe med hånden, og delt skjerm gjør at du kan presentere fra to kilder samtidig.

EB-2265U er en del av en serie som gjør det mulig for store selskaper, små og mellomstore bedrifter og utdanningsinstitusjoner å levere større forretningspresentasjoner i bedre kvalitet. Den støtter skjermstørrelser på opptil 300 tommer og er mye mer kostnadseffektiv enn flatskjermer, og i tillegg kan innholdet presenteres i Full HD, som er bedre enn 1080p. Installeringen er enkel takket være fokushjelp, automatisk påslåing, kopiering av OSD-innstillinger, keystonekorrigering og automatisk tilpasning til lerret, samt en rekke tilkoblingsmuligheter som Wi-Fi, LAN, WiDi og HDBaseT. En økt lampelevetid på opptil 10 000 timer reduserer behovet for vedlikehold og service.

Epsons nye og intuitiv interaktive projektorer, EB-1400-serien, oppfordrer til samarbeid og tilbyr avanserte tilkoblingsmuligheter for styrerom som støtter måten dagens kontoransatte jobber på. Denne løsningen fra markedslederen tilbyr Wi-Fi, eksternt arbeid og selv Skype-samtaler på Full HD-skjermer på opptil 100 tommer[2] - det har aldri vært enklere å samarbeide med kolleger, enten de er i samme rom eller på den andre siden av kloden.

Oppfordre til samarbeid, dra nytte av avansert tilkobling og lever resultater i klasserommet med Epsons nyeste og intuitive interaktive projektorer med ekstra kort projeksjonsavstand, EB-600-serien. Med trådløs tilkobling, forbedret moderatorfunksjon og skjermstørrelse på opptil 100 tommer er det enkelt å oppmuntre elevene med detaljrike bilder som vises i Full HD-oppløsning.

EB-1780W, EB-1781W, EB-1785W og EB-1795F er tilgjengelige nå.

EB-2265U, EB-2255U, EB-2250U, EB-2245U, EB-2165W, EB-2155W, EB-2140W, EB-2065, EB-2055 og EB-2040 er tilgjengelige nå.

EB-1460Ui er tilgjengelig fra mars 2017. EB-1450Ui og EB-1440Ui er tilgjengelige fra januar.

EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-675W, EB-680 og EB-670 er tilgjengelige fra januar 2017.

–Slutt–

Om Epson
Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg og robotikk.
Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har nærmere 73 000 ansatte i 91 selskaper rundt om i verden, og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1577 millioner euro i regnskapsåret 2015. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/


[1] FutureSource 2015

[2] Basert på markedsandelen for interaktiv projektorer med ekstra kort projeksjonsavstand, FutureSource 2016.