Epson lanserer GoBoard Education, en programvare for at lærere og elever kan koble seg opp, skape og samarbeide i sanntid

GoBoard Education software gir dynamisk og engasjerende læring både i klasserom og eksternt gjennom samordnet kommunikasjon og skjermsamarbeid

Epson lanserer GoBoard Education, en programvare for at lærere og elever kan koble seg opp, skape og samarbeide i sanntid

Som følge av akselerasjonen av nye læringsmetoder drevet av interaktive skjermer i fleksible læringsområder og for å legge til rette for en økning i fjernlæring og hybridlæring har Epson lansert en avansert programvareløsning for samarbeid i undervisning: GoBoard Education software.

Programvaren har en rekke løsninger for interaktivt samarbeid, slik at elever og lærere kan koble seg til, opprette og dele innhold gjennom helt interaktive skjermsystemer og integrere videokonferanseplattformer som MS Teams, Zoom og mange andre.

Lærere kan ta notater på den interaktive skjermen og konvertere tegninger til utklippsbilder eller -former. Man kan også søke etter og legge til innhold fra Internett i sanntid.

Med integrasjonen drevet av AirServer støtter programvaren GoBoard Education trådløse skjermdelingsløsninger som Miracast, AirPlay og Google Cast. Dermed kan elevene enkelt dele sine mobile skjermer i timen.

Med dem medfølende lærerkonsollen kan lærerpersonalet opprette og administrere engasjerende innhold uansett hvor de befinner seg. Med andre funksjoner kan man opprette meningsmålinger som elevene kan besvare i sanntid via hjelpeappen.

Med hjelpeappen for elever, som kan lastes ned gratis, kan elevene i samme nettverk se tavlen i sanntid på enhetene sine, lagre undervisningstimer og innhold lokalt for senere visning. De kan også samhandle direkte med tavlen. Elever som jobber hjemmefra kan se innholdet på skjermen og samhandle med det i sanntid ved å koble til gjennom en videokonferanseløsning.

«Tradisjonelt sett har Epson fokusert på maskinvare, men med skiftet mot bruk av interaktive skjermer i klasserommene, og nå når mange elever lærer med hybrid undervisning, så vi et behov for en løsning som kunne betjene både studenter og lærere, både i klasserommet og hjemme», sier Kiran Sanghera, leder for produktadministrasjon.

«Vi ønsket å gi lærere en løsning som gir skjermene, tavlene og flatskjermene større interaktivitet GoBoard Education dekker alle mulige behov, fra trådløs tilkobling og kompatibilitet med alle interaktive skjermer, inkludert flatskjermer, til integrerte videokonferanser.»

Her finner du mer informasjon:  www.epson.no/goboard