Epson lanserer LW-K400 – Epsons beste håndholdte etikettmaskinserie

Med flere symboler, flere maler og større skrifttyper tilbyr denne funksjonsrike skriveren rimelig produktivitet for butikker, kontorer og hjem

Epson lanserer LW-K400 – Epsons beste håndholdte etikettmaskinserie

1. oktober 2016 – Epson lanserer LW-K400-serien, en funksjonsrik oppgradering til de tidligere mestselgende håndholdte etikettskriverne. Den er i stand til å produsere rimelige og effektive identifikasjonsmerker, vedlikehold- og sikkerhetsetiketter, hylleetiketter og strekkoder, og passer perfekt for detaljister, elektrikere, AV-installatører, varehussjefer og for generell bruk i forretningsvirksomhet, utdanningsinstitusjoner og på mange andre områder.

Den lette, men slitesterke LW-K400-serien kan bruke et mer omfattende utvalg av etikettape enn noen gang,  samt at det innebygde tastaturet legger til rette for enkel tekstinntasting der teksten endres automatisk for å passe til ønsket etikettformat. Med ekstra stor skrift og nye symboler, inkludert tall i firkanter og sirkler, kan LW-K400-serien skrive ut fra et omfattende bibliotek med 780 symboler, for å dekke mange ulike krav.

Hervé Thevenin, produktsjef i Epson Europe, sier: "Den håndholdte skriveren som  LW-K400-serien erstatter har vært en bestselger, men dette nye, svært effektive flaggskipet tar serien til nye høyder. Vi vet at kundene våre kommer til å sette pris på den nye teksthåndteringen og produktivitetsfunksjonene, men det som virkelig gjør dette produktet spesielt er de lave totale eierkostnadene. Epson tilbyr allerede lengre taper enn konkurrerende produkter, med lengder på opptil ni meter, men LW-K400-serien kan få etikettkantene ned til én enkelt millimeter, for å redusere tapesvinnet betraktelig. For kontorer og forhandlere, samt organisasjoner som driver med arkivering, elektronikk og utdanning, som skriver ut hundrevis av etiketter hver måned, er dette et virkelig stort løft."

I tillegg til effektivitet gir LW-K400 serien valg. Brukerne kan bruke et stort utvalg taper, inkludert magnetisk tape, varmebestandig tape og krympeplast (nyhet), selvlysende tape, reflekterende tape, påstrykningstape, samt våre unike, dekorative satengbåndtaper. Den siste vil få en ny mal, mens serien også har forbedrede kabelmerkeutforminger som vil appellere til elektrikere og AV-installatører. Med et internt minne i stand til å lagre 50 etikettdesign, er det enkelt å hente tidligere prosjekter, mens en LCD-skjerm med baklys gir klar visning uansett lysforhold.

Modeller i serien:

 • LW-K400 – inkluderer AC-adapter
 • LW-K400L – inkluderer ikke AC-adapter
 • LW-K400VP – inkluderer AC-adapter, hard bæreveske og mykt omslag

Batterier følger ikke med noen av modellene

Nøkkelfunksjoner:

 • Kutt og skriv ut
 • 780 ulike symboler
 • Muligheten til å redusere margene ned til 1 mm
 • Ekstra stor skrift
 • Automatisk tilpasning av tekststørrelse
 • Nye satengbåndmaler
 • Ekstra lange taper (opptil 9 m)
 • Én gratis tape inkludert (svart på hvitt 12 mm)
 • Bredt utvalg av LK-tape, inkludert magnetisk tape, varmebestandig tape, selvlysende tape, reflekterende tape, påstrykningstape, krympeplast, fluoriserende tape, transparent tape, tape med kraftig lim, satengbånd og mer

Om Epson

Epson er en global teknologileder  dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg, og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har over 67 000 ansatte i 90 selskaper rundt om i verden og er en stolt stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1 700 ansatte, og hadde en omsetning på 1,577 millioner euro i regnskapsåret 2015. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/