Epson lanserer markedets første selvlysende, varmebestandige reflekstaper

Fem nye LabelWorks-taper

Epson lanserer markedets første selvlysende, varmebestandige reflekstaper

6. juni 2013 – Epson lanserer fem nye taper for LabelWorks-serien, inkludert de første selvlysende, varmebestandige reflekstapene i etikettmakermarkedet. I tillegg trenger ikke Epsons påstrykingstaper spesielle materialer eller beskyttelsedekker for å festes til klær.

Tapene er utformet for å gi profesjonelle bedrifter, som eksempelvis lagre, audiovisuelle tjenester og elektrikere, et bredere utvalg ved vanlig merking, sikkerhetsmerking og identifikasjon.

Selvlysende tape – tilgjengelig i 18 mm bredde, og koster kr 273 eks. mva

Den selvlysende effekten varer i opptil åtte timer, og lar brukerne merke utstyr og områder slik som trapper og nødutganger.

Reflekstape – tilgjengelig i 18 mm bredde, og koster kr 187 eks. mva

Brukerne kan merke viktige gjenstander i dårlig lys takket være det slitesterke, langvarige dekket. Den kan brukes både inne og ute.

Varmebestandig tape – tilgjengelig i 12 mm bredde, og koster kr 140 eks, mva

Tapen motstår temperaturer på opptil 225 grader, og er ideell for direkte merking av utstyr som jevnlig utsettes for høye temperaturer, som for eksempel rør og datamaskinkretser.

Påstrykningstape – tilgjengelig i 12 mm bredde, og koster kr 148 eks. mva

Ideell for catering-, vedlikeholds- og helseindustrien som enkelt må feste navnelapper. Denne tapen kan strykes direkte på klær.

Vivid-tape – allerede tilgjengelig i 12 mm bredde, nå også i 18 mm, og koster kr 164 eks. mva

Denne tapen har hvit tekst på svart bakgrunn og er ideell for fet, klar merking.

Herve Thevenin, product manager i Epson Europe, sier: “Med disse fem nye tapene – inkludert tre som er helt nye i markedet – kan vi tilby et bredere utvalg slik at brukerne kan lage ideelle etiketter. Takket være slitestyrken på belegget kan alle etikettene brukes i en rekke miljøer både inne og ute.”

Alle tapene er kompatible med Epsons LabelWorks-skrivere[1] og er tilgjengelige fra juni.

Tape-kompatibilitet
TapeLW-300LW-400LW-400VPLW-700LW-900PLabelWorks Pro100
Selvlysende LC-5ZBU1-····-
Reflektiv (LC-5SBR1)-····-
Varmebestandig LC-4WBH2·····-
Stryk på LC-4WBQ5·····-
Vivid LC-5BWV9-····-

Om Epson

Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til sine kunder, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem og kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe har 1,727 ansatte, og hadde en omsetning 1 540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com/


[1]Unntatt LabelWorks Pro100. Se tabellen for en full liste over modellkompatibilitet.