Epson lanserer nye kompakte point-of-sale-skrivere for utskrift av kvitteringer og sjekkbehandling

Nye TM-H6000V tilbyr bedre driftssikkerhet, nyttige tilkoblingsfunksjoner og lave totale eierkostnader

Epson lanserer nye kompakte point-of-sale-skrivere for utskrift av kvitteringer og sjekkbehandling

Epson har kunngjort lanseringen av en ny kompakt point-of-sale-skriver som gir mulighet for utskrift av kvitteringer, seddelutskrift og sjekkbehandling i én enhet, og den tilbyr bedre driftssikkerhet, nyttige tilkoblingsfunksjoner og svært lave totale eierkostnader. TM-H6000V er rettet mot butikker og andre bedrifter som krever muligheter for sjekkbehandling på salgsstedet og ønsker å skrive ut kvitteringer med den samme enheten, samt apoteker som trenger å legge til reseptinformasjon i reseptskjemaer.

TM-H6000V skriver ut med hastigheter opptil 350 mm/s¹, gir raskere sjekkbehandling enn forgjengeren og har en raskere automatisk papirskjærer. Disse forbedringene hjelper bedrifter med å øke den generelle effektiviteten. Det bidrar også til å redusere nedetiden med forbedret driftssikkerhet. Den termiske skriveren har nå driftssikkerhet for 200 km med kvitteringer, mens den automatisk papirskjæreren er i stand til å utføre tre millioner kutt.

Skriveren er fleksibel nok til å tilpasse seg kravene til moderne butikkmiljøer med nye funksjoner, inkludert serverutskrift (SDP) som gjør det mulig å skrive ut fra nettet, i tillegg til flere grensesnitt for sameksistens av nettbrett og PC. ePOS-Print, ePOS-Display og NFC-merking gjør det enkelt og raskt å ta i bruk nettbrett på salgsstedet for bedrifter som har implementert nettbrettbasert POS.

Roberto Peris, produktsjef i Epson Europe, sier: "Selv om bruken av sjekk er fallende i mange områder, finnes det fremdeles land – for eksempel Frankrike – der kundene liker godt å kunne betale med sjekk. Epson er klar til å støtte forhandlere som godtar sjekker, med salgsløsninger som kombinerer sjekkbehandling med de nyeste ePOS-funksjonene. Den nye TM-H6000V legger til en rekke tilkoblingsfunksjoner, for eksempel sameksistens og nettbrettbasert POS, samt driftssikker sjekkbehandling og kvitteringsutskrift."

TM-H6000V er tilgjengelig fra 1. mai 2018.

 

Viktige funksjoner:

 • ePOS-Print- og ePOS-Display-utskrifter og -visninger i XML-format for å støtte nett- og nettbrettbaserte programmer

 • Serverutskrift skriver ut og viser data fra en ekstern server

 • Tredobbelt grensesnitt (USB/Ethernet/UIB) for maksimal fleksibilitet²

 • Sameksistens gjør at skriveren kan kjøre PC-POS-, nettbrett- og nettbaserte systemer samtidig

 • NFC gir rask Bluetooth-sammenkobling og hurtig skrivervalg

 • Levetid for skrivehodet på 200 km eller 200 millioner pulser (33 % lengre enn tidligere modell)

 • Levetid for automatisk papirskjærer på 3 millioner kutt (50 % lengre enn tidligere modell)

 • Visuell feilmelding gjør det enkelt for brukeren å få nøyaktig informasjon om problemer

 • Spar opptil 47 % kvitteringspapir med ARP (automatisk reduksjon av papir)

 • RTC (sanntidsklokke) gir sikre tilkoblinger ved hjelp av https-protokollen

 • Utskriftshastighet på opptil 350 mm/s¹

 • Raskere automatisk papirskjærer for raskere service

   

1. Maksimal utskriftshastighet avhenger av papiret som benyttes, grensesnitt, dataoverføringsforhold og kombinasjon av kommandoer. Standardinnstilling er 300 mm/s.
2. Innebygd USB- og Ethernet-grensesnitt, med flere alternativer for serielt og parallelt grensesnitt og Bluetooth- og Wi-Fi-grensesnitt