Epson lanserer nye laserprojektorer for hjemmet

Nytt EpiqVision-utvalg opprettet for laserprojeksjons-TV-modeller – EpiqVision Ultra og EpiqVision Mini

Epson lanserer nye laserprojektorer for hjemmet

Epson lanserer nye laserprojektorer for hjemmet

Nytt EpiqVision-utvalg opprettet for laserprojeksjons-TV-modeller – EpiqVision Ultra og EpiqVision Mini 

Epson har introdusert to nye stilige mini-laser TV-projektorer (EF-11 og EF-12) og to nye smart-laser projeksjons-TV-er (EH-LS300B og EH-LS300W). De nye projektorene utgjør sammen med EF-100 og EH-LS500 «EpiqVision»-serien, Epsons nye produktfamilie med laser- og mini laser-TV-modeller.  EH-LS300 og EH-LS500 danner EpiqVision Ultra-serien mens EF-området utgjør EpiqVision Mini.  De nye projektorene bringer rimelige, store bilder og oppslukende underholdning til hjemmet, noe som gir opptil 10 års vedlikeholds- og problemfrie visninger 1for hele familien, noe som gjør dem til et reelt alternativ til tradisjonelle TV-er.                    

Epsons minste 3LCD-laserprojektorer, EF-11 og EF-12, tilbyr en storskjermopplevelse i et bærbart design og kan flyttes enkelt fra rom til rom og integreres i de minste rommene uten behov for TV eller skjerm. De nye modellene er ideelle for en rekke forskjellige bruksområder, inkludert filmfilmkvelder, spilling, vising av fotografier og se på sport. Deres kompakte størrelse og lette design betyr at de kan nytes av alle familiemedlemmer, flyttes til forskjellige rom i huset eller til og med tas med utenfor takket være laserlyskilden, som gir et lyst og levende bilde.

EF-12 gir for første gang brukerne en Epson-projektor med lydopplevelse av YAMAHA, med muligheten til å fungere som en frittstående smart høyttaler. I tillegg til Android TV TM, tilbyr projektoren tusenvis av filmer, show og spill på Google Play, YouTube og mange andre populære applikasjoner. 2  Videre, med innebygd Chromecast TM, kan brukere speile sine favorittapplikasjoner direkte til den store skjermen fra en Android TMeller iOS-enhet, Mac eller Windows-datamaskin eller Chromebook. 3 En smart løsning for et visuelt tilkoblet hjem.

Talesøk og personlige anbefalinger er mulig med Google Assistant 4. Brukere kan raskt få tilgang til underholdning, få svar og styre enheter rundt hjemmet, slik at de får mer tid til underholdning.

Den kan projisere i alle retninger, selv på gulvet eller taket, noe som gir enda mer fleksibilitet.

EF-11 er designet for de stilbevisste, og måler bare 18 cm langs den lengste kanten, slik at den kan integreres sømløst i ethvert rom. Den kan projisere på nesten alle flater, så det er ikke behov for separat skjerm. Med EF-11 får du tilgang til innhold fra telefoner, nettbrett og alle smarte enheter til den fleksible visningsoppløsningen med Miracast innebygd.

EH-LS300, som er tilgjengelig i enten hvitt eller svart, sitter nær veggen samtidig som den oppnår en stor visning på opptil 120". Som EF-12, leveres den med integrert lyd av YAMAHA og Android TV. Det er Epsons nyeste smarte laserprojektor med full HD-TV, og projiserer opptil 120" med 3LCD-teknologi, med et høyt kontrastforhold som sikrer skarpe bilder. God tilkobling, enkelt oppsett og justering gjør denne projektoren til det ultimate valget for hjemmeunderholdningsentusiaster som vurderer de beste alternativene for skjermbildevisninger.

Amy Ng, produktsjef for hjemmekino-produkter i Epson Europe sier: «Med folk som tilbringer mer tid i hjemmene sine enn noen gang tidligere, gir disse projektorene kundene en rekke fleksible og brukervennlige alternativer for underholdning på storskjerm. Med smart tilkobling og høykvalitets laserlyskilde, har det aldri vært et bedre tidspunkt for å vurdere å skifte ut TV-en.»

 

EF-11EF-12EH-LS300B/W
Boks og utstyrSvartSvart og kobberSvart eller hvit
Projeksjonsretning360 grader
Laserlyskilde10 år10 år10 år
3LCD-projeksjonsteknologiJaJaJa
LerretstørrelseOpptil 150"Opptil 150"Opptil 120"
Android-TV med innebygd Google Assistant, Google Play og ChromecastNeiJaJa
Miracast-skjermspeilingJaNei Nei
LydInnebygd 1,5 W x 2 monohøytalerLyd av YAMAHA 5 W stereo x 2 Bluetooth-lydLyd av YAMAHA 5 W stereo x 2 10 W basshøyttaler x 1 Bluetooth-lyd
HDMI● 1● 2● 2
Oppløsning1080p1080p1080p
Lysstyrke1000 lumen1000 lumen3600 lumen
Keystonekorrigering JaJaHjørnejustering
Lyskilder (øko/normal)10 år10 år10 år
1) Basert på å se på innhold i fem timer hver dag med projektoren i økonomimodus
2) Google, Android,YuoTube og Android TV og andre merker er varemerker for Google LLC. Abonnementer kan være påkrevd for enkelte innholdsleverandører.
3) Casting er bare optimalisert for utvalgte tjenester. Strømmekvaliteten for annet innhold kan variere. Støttede operativsystemer og enheter: Android 2.3 og nyere, iOS® 7 og nyere, Windows® 7 og nyere, Mac OS® 7 og nyere og Chrome OS (versjon 38 eller nyere).
4) Google Søk-funksjonen er verdensomspennende. Google Søk kan ikke kommunisere smart-løsningen med Google Home. Google Assistant gjelder i 16 utvalgte land (Japan, USA, Canada, Brasil, Mexico, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Sverige, Vietnam, Indonesia, Sør-Korea, Australia, India)