Epson lanserer nye trådløse presentasjonssystemer som eliminerer tilkoblingsforsinkelser og forbedrer samarbeidet

Med ELPWP10 og ELPWP20 kan brukere koble til, klikke og samarbeide raskt fra hvilken som helst enhet til hvilken som helst skjerm

Epson lanserer nye trådløse presentasjonssystemer som eliminerer tilkoblingsforsinkelser og forbedrer samarbeidet

Nå som tiltakene letter verden over og mange arbeidsplasser åpner på nytt, har Epson lansert to trådløse presentasjonssystemer – ELPWP10 og ELPWP20 – for bruk i utdannings- og forretningsmiljøer. De to løsningene muliggjør trådløs tilkobling til alle flatskjermer eller projektorskjermer via de trådløse senderne, Epsons iProjection-app eller Miracast, fra alle bærbare datamaskiner / mobilenheter. Sikkerhet sikres via AES-128-kryptering.

ELPWP10 kobler en hvilken som helst kildeenhet direkte til et utvalg av Epsons laserskjermløsninger, og brukeren plugger ganske enkelt den trådløse senderen inn i den bærbare datamaskinen.  Andre mobile enheter kan også kobles til med iProjection-appen.   

Med ELPWP20 kan innholdet deles sikkert fra enhver enhet til enhver visning via den trådløse mottakeren som følger med.  Som med ELPWP10 oppnås dette ved å bruke en trådløs sender og koble til en bærbar datamaskin eller en annen mobilenhet via iProjection-appen eller Miracast.

Både ELPWP10 og ELPWP20 gjør det mulig å vise innhold fra fire forskjellige enheter samtidig, noe som gjør det mulig å dele innhold uten problemer.  

«Innholdsdeling fra individuelle enheter er et avgjørende element for effektivt arbeid på dagens arbeidsplasser – det samme er muligheten til å se og samarbeide med innhold på en stor skjerm. Og når flere kildeenheter brukes samtidig, er det viktig å kunne bytte mellom dem raskt og enkelt. De nye trådløse presentasjonssystemene vår gjør alt dette til en rimelig og konkurransedyktig pris», sier Kiran Sanghera, leder for produktstyring i Epson Europe.

«Brukere kan koble til opptil seks sendere med begge modellene og vise opptil fire forskjellige sett med innhold samtidig. Den raske og enkle tilkoblingen betyr at du ikke kaster bort tid på kabler som ofte kan forsinke starten av et møte eller en økt. I stedet kan brukerne fokusere på å levere overbevisende innhold og enkelt dele ideer. Disse enhetene kunne ikke ha kommet til et bedre tidspunkt enn nå som samfunnet åpner igjen og vi er på vei tilbake til kontoret og i klasserommet.»

Mer informasjon er tilgjengelig på https://www.epson.no