Epson lanserer PrecisionCore – neste generasjons utskriftsteknologi

Ny skalerbar teknologi basert på Epsons anerkjente kvalitet

Epson lanserer PrecisionCore – neste generasjons utskriftsteknologi

Epsons globale president, Minoru Usui, presenterte  i går ettermiddag PrecisonCore™, en revolusjonerende neste generasjons utskriftsteknologi som kommer til å forandre skriverbransjen. Teknologien gir Epson  en enestående produksjonseffektivitet og mulighet til å komme inn på nye globale vekstmarkeder.

PrecisionCore er basert på utskriftskvaliteten som Epson er kjent for, i de høye hastighetene som kreves for kommersielle og industrielle utskrifter. Teknologien blir også tatt i bruk i selskapets kontorskrivere.

På en pressekonferanse på bransjemessen LabelExpo forklarte Usui hvordan Epson har kombinert sin mangeårige tekniske ekspertise med nylige gjennombrudd i produksjon av piezomaterialer og mikroelektromekaniske systemer (MEMS) for å lage en nyskapende utskriftsbrikke. Den nye PrecisionCore-brikken gir kommersiell ytelse i en kompakt, modulbasert form, slik at Epson kan skalere teknologien fra industrielle single-pass-presser til arbeidsgruppe- og skrivebordsskrivere.

PrecisionCore er den eneste volumproduserte utskriftsteknologien som spenner over et så stort utvalgt av blekk og merkematerialer. PrecisionCore-teknologien er en forlengelse av Epsons TFP-utskriftsteknologi med høy ytelse. Sistnevnte brukes i selskapets markedsledende storformatskrivere for å gi kundene fleksible utskriftsløsninger for industri og kontor med overlegen farge- og utskriftskvalitet og holdbarhet på et stort utvalg av medier. Eksempler er alt fra forretningsdokumenter, bilder og skilt til kommersielle etiketter, emballasje og tekstiler.

“PrecisionCore er stort skritt fremover i utskriftsytelse,” sier Usui. “Vi leverer fortsatt enestående kvalitet takket være overlegen punktkontroll, og har innført et originalt nytt system for å sikre påliteligheten. Samtidig gjør skalerbarheten det mulig for oss å utnytte fullt ut vår historiske styrke innen blekkfleksibilitet og levetid for skrivehodene.”

Epsons unike integrerte produksjonssyklus – fra piezoskrivehodet til den ferdige skriveren – gir en høyeffektiv produksjonsprosess for en rekke digitale utskriftsmuligheter med skalerbarheten, kvaliteten og kostnadseffektiviteten som bare er mulig ved MEMS-brikkeproduksjon.

I forbindelse med lanseringen av PrecisionCore demonstrerer Epson flere nye produkter med denne teknologien ved LabelExpo i hall 9, stand 9H50, 24.–27. september. Produktene utnytter mulighetene i PrecisionCore og innebærer en rekke nyheter: SurePress® L-6034V og L-6034VW er Epsons første digitale etikettpresser som bruker UV-herdet blekk og linjeskrivehode, og SureColor® F2000 er Epsons første skriver for utskrift direkte på klesplagg.

Hvis du vil vite mer om PrecisionCore, kan du besøke: global.epson.com/innovation/precisioncore

Om Epson
Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden, og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika, og det ligger i Amsterdam. Epson Europe hadde 1727 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012.
http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050 
http://eco.epson.com/