Epson lanserer projektor med 3600 lumen og WUXGA-oppløsning for digitale plakater.

Den hvite EB-U50 tilbyr diskret design, enkel installasjon og betjening og er ideell for butikkmiljøer, gallerier og museer

Epson lanserer projektor med 3600 lumen og WUXGA-oppløsning for digitale plakater.

5. februar 2019 –Epson har lansert sin EB-U50 plakatprojektor som utfyller nåværende serie i denne sektoren. Den har lave totale eierkostnader (TCO), utformingen er plassbesparende og diskret og den passer sømløst inn i de fleste miljøer, slik at besøkende ikke blir forstyrret av teknologien bak.

Den kan brukes til å fange publikums oppmerksomhet med belysning og projisering på nær sagt alle overflater og er ideell for vindusutstillinger eller utstillingsrom i butikker, dynamisk eller eksperimentelt innhold for digital kunst, kommersielle plakater, dekor, utdanningsinstitusjoner eller forretningspresentasjoner.

EB-U50 gir fleksibel plassering og kan projisere fra mange ulike vinkler. Den kan festes til en lysskinne, monteres i taket eller plasseres frittstående på gulvet 1. I tillegg til at EB-U50 kan roteres 360 grader horisontalt og 30 grader vertikalt, kan den også snus så den projiserer i stående format.

Leon Mclean, produktsjef for visuelle instrumenter hos Epson Europe, sier: «EB-U50 er et velkomment tilskudd til vårt utvalg av løsninger for laserplakater. Den rene, hvite designen uten kanter klarer å være både elegant og praktisk. EB-U50s allsidighet og pålitelighet gir også brukeren mange monteringsalternativer og «monter-og-glem»-trygghet.»

Projektoren leveres med Epson Projector Content Manager-programvare for rask og enkel konfigurasjon uten spesialutdannede installatører. Avspillingen er PC-fri (med innebygd Wi-Fi) via USB-stasjon, og kan endres ved hjelp av fjernkontrollen. EB-U50 leveres også med flerprojeksjonsfunksjoner som gir mulighet for kantblanding, visning av skalerte bilder, justering av flere projiserte bilder og synkronisert avspilling.

1. Gulvstativ og lysskinne kan kjøpes separat.