Epson lanserer sin første 24-tommers fargesublimeringsskriver, SureColor SC-F500

Utvid forretningsmuligheter med utskrift av høy kvalitet på en rekke gaver og reklamevarer.

Epson lanserer sin første 24-tommers fargesublimeringsskriver, SureColor SC-F500

1. august 2019 –Epson har annonsert den nye SC-F500 24-tommers fargesublimeringsskriveren, utviklet for å hjelpe reklamebutikker, fotolaboratorier, klesprodusenter og kopieringsbutikker til å gi større valgfrihet for kunden gjennom fleksibel utskrift av høy kvalitet. Enten man produserer trykte telefondeksler, krus, musematter, t-skjorter eller puter, har SC-F500 rask omløpstid, pålitelighet og lave totale eierkostnader (TCO) for små bedrifter, og det krever ingen spesial kunnskap for å konfigurere, drifte eller vedlikeholde den.

SC-F500 danner en del av Epsons komplette, gjennomgående utskriftsløsning, som omfatter blekk, programvare og papir – alt designet for å fungere i perfekt harmoni.

For å holde bedriften smidig og responsiv på kundebehov, er SC-F500 laget med brukervennlighet, produktivitet og effektivitet i tankene. Dette oppnås ved hjelp av funksjoner som utfyller Epsons etablerte fargesublimeringsteknologi, inkludert:

  • Blekkløsning som kan etterfylles (140 ml-flasker kan brukes selv når du skriver ut)
  • Wi-Fi-tilkobling (Epsons første i fargesublimeringsserien)
  • Automatisk bytte av medier (enkelt bytte mellom enkeltark og rullmedier)
  • Epsons LFP Accounting Tool (for å beregne utskriftskostnader nøyaktig)
  • Beskyttelsesplate til skriverhodet (for forebygging mot støv)
  • 4,3-tommers berøringsskjerm (for brukervennlighet)

Neil Greenhalgh, produktsjef i Epson Europe, sier følgende: «Vi er glade for å tilby denne fargesublimeringsskriveren som kommer til å åpne nye muligheter for mange små bedrifter. Dette er vår første 24-tommersskriver i fargesublimeringsutvalget. Det som er mest givende for oss er å se hvor mange apper som støttes av SC-F500 – utvalget av gaver og reklamevarer som kan produseres er virkelig imponerende. Vi er også trygge på at serien med nye og forbedrede funksjoner som vi har introdusert, inkludert løsningen med etterfylling av blekk, bidrar til å sikre at bedrifter holder det gående lenger, uten behov for brukerinngringrep. Det må være en fordel for ambisiøse småbedrifter som ønsker å få en konkurransemessig fordel, uten å måtte ha spesialister ansatte».

 

SureColor SC-F500 vil være tilgjengelig i oktober.