Epson lanserer sin første A4-fargesublimeringsskriver, SureColor SC-F100

Enkel å bruke, med lave totale eierkostnader (TCO)

Epson lanserer sin første A4-fargesublimeringsskriver, SureColor SC-F100

Epson lanserer sin første A4-fargesublimeringsskriver, SureColor SC-F100

1. oktober 2020– Epson lanserer SureColor SC-F100, for småbedrifter og oppstartsbedrifter som ønsker å utvide produkttilbudet av kampanjeartikler, profileringsartikler og give-aways.

Denne fargesublimeringsskriveren krever like lite plass som en A4-skrivebordskriver og er perfekt til å produsere salgsfremmende og personlige varer som krus, nøkkelkontroller, telefondeksler og andre små varer når skrivebordsplass er en prioritet. Den oppfyller også behovene til tekstilprodusenter som ønsker å skape skreddersydde produkter som caps, forklær, lanyards og små puter.

SC-F100 gir rask omløpstid for produksjon av varer og lave totale eierkostnader (TCO) for små bedrifter, og den krever ikke spesialkunnskap for konfigurering, drift eller vedlikehold. Blekkflaskene som inneholder 140 ml er et bra alternativ som gir lavere kostnader sammenlignet med patronbasert blekk.

SC-F100 er en del av Epsons komplette og pålitelige utskriftsløsninger, som omfatter blekk, drivere og papir – alt designet for å fungere i perfekt harmoni. Ytterligere trygghet er garantert med en garanti på 1 år eller 6000 ark, avhengig av hva som kommer først.

Kai Olsen, produktsjef i Epson Norge, sier følgende: «Etter den svært vellykkede lanseringen av SC-F500 i 2019 er SC-F100 et flott nytt tilskudd til Epsons fargesublimeringsutvalg. Den vil gjøre det mulig for flere bedrifter å ekspandere til det stadig mer populære markedet for salgsfremmende varer. Brukere trenger ikke være eksperter for å bruke skriveren – utskriftsjobbene kan sendes via Wi-Fi ved hjelp av Epsons egne drivere. Med den nye Epson Cloud Solution PORT-plattformen aktivert kan brukere holde øye med utskriftskostnader og spore bruk over tid.»

Nøkkelfunksjoner

  • Epson PrecisionCore MicroTFP-skrivehode
  • Wi-Fi-, Wi-Fi Direct-, Ethernet- og USB 2.0-kommunikasjon
  • 2,4 tommers farge-LCD-skjerm
  • 140 ml påfyllbare blekkflasker
  • Epson-garanti