Epson lanserer sin minste og letteste mobile kvitteringsskriver

Epson lanserer sin minste og letteste mobile kvitteringsskriver

Epsons små og lette skrivere er ideelle for butikkpersonale, ansatte i servicenæringen og andre som har behov for å skrive ut billetter eller kvitteringer på farten.

Epons nye TM-P20-skrivere (TM-P20 BT og TM-P20 Wi-Fi) er under halvparten så store som tidligere modeller, og ca. 2/3 lettere . Utskriftshastigheten er høy, og batteriet varer i opptil åtte timer (Bluetooth) og seks timer (Wi-Fi), noe som gjør dem spesielt velegnet for mobil utskrift. Skriverne er driftssikre og stabile, er IP54-sertifisert og tåler støt, vann og fall på halvannen meter.

Epsons intelligente ePOS-teknologi er innebygd og gjør at skriverne kan kommunisere med nettlesere for direkte utskrift fra mobile enheter, uten at det er nødvendig å installere eller oppdatere drivere. Den enkle innstillingsfunksjonen betyr også raskt og knirkefritt oppsett på et Wi-Fi-nettverk (TM-P20 Wi-Fi), uten behov for ekstra maskinvare. Funksjonen NFC for trådløs tilkobling innenfor korte avstander gjør det lett å koble mobiltelefoner og/eller nettbrett sammen med skriverne. Strekkodesammenkobling er også mulig for ikke-NFC-enheter, noe som gjør behandlingen raskere og enklere.

"Vi lyttet til kundenes tilbakemeldinger og utvidet tilbudet til mobilmarkedet. De nye TM-P20-enhetene er små og lette og har en rekke nye funksjoner, blant annet NFC- og strekkodesammenkobling, noe som gjør oppsett og behandling raskere og enklere. Vi håper at disse enhetene kan være med på å dekke de spesifikke utskriftsbehovene i mobilsegmentet, som blant annet omfatter servicenæringen," sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

Begge modellene inkluderer belteklips, som gir frie hender, og en enkeltlader.

TM-P20 Wi-Fi vil være tilgjengelig fra november 2014, og TM-P20 BT fra desember 2014, og vil koste henholdsvis kr. 3.325,- og kr.3.240,- eks. mva.

Se pressemelding i pdf for fotnoter og nøkkelspesifikasjoner.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 73.000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com