Epson lanserer sin nyeste og mest miljøvennlige høyhastighets POS-kvitteringsskriver for detaljister og tjenesteleverandører

Epson Europe har lansert sin nyeste generasjon av den markedsledende T88-serien av høyhastighets POS-kvitteringsskrivere.

Epson lanserer sin nyeste og mest miljøvennlige høyhastighets POS-kvitteringsskriver for detaljister og tjenesteleverandører

Epson lanserer sin nyeste og mest miljøvennlige høyhastighets POS-kvitteringsskriver for detaljister og tjenesteleverandører

Epson Europe, den ledende produsenten av POS-kvitteringsskrivere [1], har lansert sin nyeste generasjon av den markedsledende T88-serien av høyhastighets POS-kvitteringsskrivere.

Den nye POS-skriveren TM-T88VII bygger videre på sine vellykkede forgjengere og har en rekke forbedringer med hensyn til både design, tilkobling, brukervennlighet og miljø. Den nye TM-T88VII er fullstendig kompatibel med forgjengerne T88V og T88VII og er skreddersydd for behovene til travle butikker og hotell- og serveringssteder i hele EMEAR-området.

Den nye POS-skriveren har mange miljøfordeler, for eksempel små utskriftsmarger for å spare papir, lavt strømforbruk og redusert støynivå. Skriveren er også kompatibel med miljøvennlig termisk papir uten fenol.

Den nye TM-T88VII er flaggskipet blant Epsons POS-kvitteringsskrivere. Den har markedets raskeste utskriftshastighet – opptil 500 mm/s. Andre funksjoner er blant annet funksjonalitet på flere språk, nye LED-indikatorer og automatisk trådløs utskrift av feildetaljer. Den har også Epsons prisbelønte og svært pålitelige skrivehode, som kan levere over 20 millioner linjer eller 200 km utskrift, med en MTBF på 360 000 timer [2].   

TM-T88VII er fullstendig kompatibel med eksisterende T88V- og T88VI-programvare, og skriveren har samme størrelse som tidligere modeller. Det betyr at bedrifter raskt kan oppdatere til den nye skriveren uten ekstra kostnader eller driftsavbrudd, og de slipper å endre eksisterende interiør eller møblement.

Leveres i både svart og hvitt, med ny toppdekseldesign. Epson TM-T88VII kan deles dynamisk med PC-POS-terminaler, mobilenheter og nettskyen. Den har innebygd Ethernet og USB, samt med alternativer som serietilkobling, strømforsynt USB og Wi-Fi [3], og den har fleksibilitet til å koble til nesten alle systemer. Den muliggjør også utskrift fra nettbaserte apper ved bruk av Epsons ePOS-Print® eller serverutskriftsteknologi for utskrift direkte fra nettet.

Roberto Peris, produktsjef i Epson Europe, sier: "Vår nye TM-T88VII-kvitteringsskriver bygger videre på suksessen til T88-serien og er ideell for travle butikker og tjenesteleverandører i EMEAR-området som har mange disker og trenger høy ytelse og pålitelig kvitteringsutskrift. Vi har gjort det enkelt for kundene å oppdatere eksisterende kvitteringsskrivere for å dra nytte av de nye forbedringene. TM-T88VII er en bransjeledende og miljøvennlig kvitteringsskriver med høy ytelse som er utviklet for å gi rask og pålitelig utskrift i de mest krevende miljøene i service- og handelsnæringen."

Den nye TM-T88VII er tilgjengelig i EMEAR-området fra 1. oktober 2021.

 

[1] Epson har vært den ledende produsenten av POS-skrivere i Vest-Europa siden 2013. Epson har nå 42 % markedsandel innen termiske skrivere i Europa. Kilde: IDC april 2021.

[2] Beregnet som gjennomsnittstid mellom feil (MTBF).

[3] Wi-Fi-dongle kreves som tilleggsutstyr.