Epson lanserer sine første tolvfargers fotoskrivere og skrivere for prøvetrykk

SureColor SC-P7500- og SC-P9500-storformatskrivere tilbyr eksepsjonell kvalitet og allsidighet på tvers av mange bruksområder

Epson lanserer sine første tolvfargers fotoskrivere og skrivere for prøvetrykk

1 .oktober 2019– Epson har lansert sine første tolvfargers storformatskrivere som tilbyr det bredeste fargespekteret noensinne med 99 % Pantone-dekning 1. SureColor SC-P7500 (24 tommer) og SC-P9500 (44 tommer) er ideelle for kunstnere og fotografer, ettersom de tilbyr pålitelig reproduksjon for profesjonell prøvetrykking og rask gjennomstrømning for produksjon av høyt volum. De to storformatskriverne kompletteres av Epsons nylig utviklede UltraChrome Pro12-blekksett med K3-teknologi som gir leverer begge de svarte blekkfargene samtidig, og inkluderer appelsin, grønt og fiolett, noe som gir brukeren imponerende fargenøyaktighet.

Disse to P-seriemodellene er utviklet for en rekke bruksområder, inkludert:

Profesjonelle fotografer og kunstproduksjonsom krever høyest mulig utskriftskvalitet for å oppfylle forventningene til kresne kjøpere. I tillegg til tolvfargers blekksett bruker de Epson-designede, avanserte skrivehodene opptil 800 dyser for hver farge for nøyaktig punktplassering og eliminering av trykkfeil. De kombinerer høyhastighetsproduksjon med kvalitet, takket være μTFP12-skrivehodet med 300 dpi-oppløsning og 12 kanaler. Bildene drar også fordel av jevne graderinger og nøyaktig reproduksjon av tekstur. Dypere svartfarger oppnås gjennom en teknologi for bedre svart dekning, noe som resulterer i enda mer slående og dramatiske bilder. For de som setter pris på ekte kreativ frihet og må skrive ut på et bredt utvalg av medier støtter SC-P7500 (24 tommer) og SCP9500 (44 tommer) kunstpapir, lerret, fotopapir og mer.

Epson har hevet bransjestandarden for prøvetrykking av emballasje og trykking etter kontrakt,hvor presisjon er viktig.  Med fargemåling, kontroll og korreksjonsteknologi kan brukere arbeide med mer effektivitet og større tillit. En valgfri SpectroProofer med fotospektrometer fører til raskere og mer nøyaktig fargemåling, og den innebygde fargekontrollen er fullstendig automatisert. Kort sagt er resultatene usvikelig forutsigbare.

Marc Boehmer, product manager pro photo/printer, Epson Europe, forklarer: «For å produsere virkelig nyskapende produkter må vi forstå hva kundene trenger, og hva de ikke trenger. Dette gjør det mulig for oss å bygge skrivere uten overflødig teknologi – og fokusere på det som betyr mest for de som bruker dem, hver dag. Med tanke på dette tror jeg at vi har oppnådd noe spesielt som gir større kreativ frihet og nye potensielle forretningsmuligheter for våre brukere.» Han legger til: «Det å kunne tilby tolvfargers fotoskrivere er noe helt nytt for oss i Epson. Dette suppleres videre med imponerende utskriftshastigheter, utskriftskvalitet og et brukervennlig grensesnitt. Alt er designet for å fungere perfekt sammen i en komplett løsning – skriver, blekk, underlag, programvare og støtte.»

SureColor SC-P7500 og SC-P9500 vil være tilgjengelig fra desember 2019.

1. PANTONE® eies av Pantone LLC. 99 % dekning av PANTONE FORMULA GUIDE solid belagt palett basert på Epson Proofing Paper White Semi-matte (hvitt halvmatt trykkpapir) skrevet ut på Epson-skriverdriver i 2400×1200 dpi. PANTONE-dekningen kan variere når det skrives ut under andre forhold.