Epson lanserer SureColor SC-F serien med fargesublimeringsskrivere

44- og 64-tommersmodeller markerer Epsons inntreden på tekstilmarkedet

Epson lanserer SureColor SC-F serien med fargesublimeringsskrivere

14. november 2012– I dag trer Epson inn i markedet for fargesublimeringsskrivere for første gang med lanseringen av to rullematede sublimeringsskrivere: 44-tommers SureColor SC-F6000 og 64-tommers SureColor SC-F7000.

De nye skriverne, som gir høykvalitetsutskrifter på opptil 720 x 1440 dpi på alle ledende overføringsmedier, er ikke bare de første fargesublimeringsskriverne fra Epson, men også de første i dette markedet der alle komponentene, fra blekk og skriverhode til maskinvarerammen og tilleggsutstyr, er produsert av ett selskap. Dette sikrer at kvaliteten, ytelsen og påliteligheten er optimalisert for maksimal produktiv oppetid og overskudd, og en lav total eierkostnad.

SureColor SC-F-modellene er slitesterke og rullematede CMYK-skrivere som støtter en lang rekke bruksområder. 64-tommers SureColor SC-F7000 (middels til høye volumer) og 44-tommers SureColor SC-F6000 (middels til lave volumer) er utviklet for effektiv kvalitetsproduksjon av tekstiler, sportstøy, klær, tilbehør, tilpassede reklameartikler og dekor på elektroniske enheter. Nyskapende funksjoner for én-persons medieinnsetting og konfigurering, for eksempel automatisk mediestramming og lettfattelig LCD-kontrollpanel, gjør at begge skriverne er enkle å konfigurere og bruke.

Begge modellene har en kapasitet på 16 til 57 m2/t, avhengig av bruk[1], og har integrert høykapasitets 1,5-liters blekksystem som er enkelt å etterfylle. Den automatiske oppsamlingsrullen – standard for SC-F7000 og valgfri for SureColor SC-F6000 – gir maksimal uavbrutt produksjon med minimal nedetid for vedlikehold.

Epsons MicroPiezo TFP®-skrivehode, som allerede er en velprøvd teknologi innen fargesublimeringsbransjen, sikrer nøyaktig og konsekvent ytelse og lang levetid. Sammen med Epson UltraChrome DS-blekk, et spesialutviklet, nytt vannbasert blekk, gir de fremragende bilder med naturtro farger, dype svarttoner, klare linjer og myke overganger. Tekstiltrykk produsert med skrivere i SureColor SC-F-serien har også utmerket lys- og vaskebestandighet, i tillegg til slitestyrke og bestandighet mot svette.

Guy Martin, produktsjef i Epson Europe, sier: “Digitalisert tekstiltrykk utgjør fortsatt mindre enn 2 % av markedet, men bruken øker kraftig. Vår strategi er å øke denne andelen, ved å gi trykkeribransjen de mest pålitelige og kostnadseffektive produksjonsløsningene for den voksende andelen jobber med lave produksjonsvolumer, der Epson-produkter gir konsekvente kvalitetsresultater.”

Han legger til: “Nye SureColor SC-F6000 og SC-F7000 gir fargesublimeringsmarkedet valget mellom skrivere som passer et bredt spekter av kreative bruksområder, med Epsons ekspertise og støtte i ryggen. Dette er bare begynnelsen for oss – vi kommer til å lansere flere produkter i tiden fremover.”

Produktene anslås å være tilgjengelig for salg i mars.

Nøkkelfunksjoner(SC-F7000)(SC-F6000)
Produktive, pålitelige og fleksible fargesublimeringsskrivere64 tommer44 tommer
Epson-teknologi i hele kjeden for maksimal produktivitet og lav total eierkostnad (TCO)
VelprøvdEpson MicroPiezo TFP-skrivehode for store utskriftsbehov,720 x 1440dpi oppløsning og langt produksjonsliv
Skriv ut CMYK på en rekke overføringspapirer for fargesublimasjonOpptil 64 tommer bredtOpptil 44 tommer bredt
Én-persons medielasting med tilgang fra forsiden-
Én-persons medielasting med tilgang fra baksiden-
Automatisk stramming av mediet-
Utskriftshastighet på opptil 57 m2/t i utkastmodus, 28 m2/t i produksjonsmodus, 16 m2/t i kvalitetsmodus1
Integrert 1,5-liters blekksystem som er lett å etterfylle, for mindre vedlikehold og lengre utskriftsjobber
Automatisk oppsamlingsrull for lange utskrifter uten skaderTilleggsutstyr
Valgfritt medieforsyningssystem for ruller på opptil 80 kg-
Vannbasert Epson UltraChrome DS-blekk for naturtro farger, klare linjer og myke overganger med utmerket lys- og vaskebestandighet, i tillegg til slitestyrke og bestandighet mot svette
Ethernet- og USB-tilkobling

 

Om Epson
Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å utvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 81 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., med hovedkontor i Amsterdam, er selskapets regionale hovedkvarter for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe hadde 1 757 ansatte og en omsetning på 1 546 millioner euro i regnskapsåret 2011.http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050   http://eco.epson.com/[1] Spesifikasjonene kan endres uten varsel. Kontakt din lokale Epson-forhandler for å få mer informasjon